SommerSager

IMG_3604

Da vi var på vores drømmerejse i vinter købte jeg den fineste taske. Nogle gange kommer man til at købe ting, på rejser, som virker helt naturlige, mens man står der, og når man så kommer hjem virker de der balinesiske fiskebukser med en orange batik t-shirt til, måske lidt overvældende… På samme måde har det været med tasken (se stort billede længere nede), men nu hvor solen skinner og vejret er varmt, virker den rigtig. Det samme gør dette store armbånd, som dukkede op i en glemt kasse på loftet (Johan, I blame you). Jeg købte det i Indien for mange år siden, og er stadig helt vild med det.

IMG_3596

I det hele taget kalder sommeren på mere end sædvanlig meget guld og glimmer – og ja, jeg falder i som den skabsboheme jeg er. Susanne Friis Bjørners vifteørenringe er noget af det fineste, man kan også få en stor ring og en halskæde i serien som simpelthen er så enkel og smuk. Designet er inspireret af japanske vifter.

IMG_3592

Den olie fra Decléor lærte jeg at kende sidste år. Man skal blot bruge et par dråber af den, og selvom jeg har brugt den, den sidste måned, kan man nærmest ikke se der er taget af den. Den forbereder huden på at modtage solen. Ikke sådan at den udsætter huden for mere fare, men den gøder bare huden for at få lidt farve. Min grundfarve er den berømte nuance Kummefryser, så jeg tager imod al den hjælp jeg kan få.

IMG_3600

Og når vi nu er ved kummefryserlooket, så vil jeg gerne anbefale pHFormulas bodylotion med selvbrunereffekt. Farven er den pæneste. På ingen måde orange og huden hverken føles eller ser tør ud, når man bruger den. De anbefaler at man bruger den tre dage i træk; jeg nøjes med hver anden dag i en lille uge, og bruger den så igen efter en pause på ca en uge. FANtastisk. Det samme kan jeg kun sige om Essies røde farve, som også er den jeg på ovenfor.

IMG_3602

6 Comments
Previous Post
Next Post