Idun – Æbler & Mineraler

IMG_3312

I forbindelse med dette indlæg– og kommentarerne dertil, gik det op for mig, at det måske er meget smart at jeg overskrider den sidste rest af blufærdighed jeg dog alligevel har tilbage og viser hvordan produkter virker. Derfor dette gennemillustrerede indlæg.

Jeg har prøvet en ny mineralsk foundation. Og som den produktjunkie jeg er, er det altid ganske fantastisk. Ovenfor har jeg den på i dagslys, uden makeup eller primer indenunder, i den side af ansigtet jeg peger på. På den anden side af ansigtet kan du se rødmen og fedtet hud, der skinner, men på den side af ansigtet hvor jeg har brugt foundationen, er huden væsentligt pænere og mere ensartet.

Produktet hedder Idun og er svenske. Råvarerne består af 100 % af højtoprensede mineraler. Dette betyder, at mineralerne oprenses for blandt andet nikkel, chrom og mikroorganismer. Råvarerne indeholder hverken talkum, olie, silikone, parfume eller konserveringsmidler, såsom parabener. Produkterne er også uorganiske og vand-fri, hvilket forhindrer bakterievækst. De er opkaldt efter Idun – hende med æblerne, og har en fantastisk indpakning.

Her kan du se endnu et billede, hvor rødmen i ansigtet er helt væk i den ene side, men hvor der så tilgengæld er glød i huden.

IMG_3316

Man børster den mineralske foundation på med en kabukibørste, og Idun har deres egen, som jeg har brugt. Hårene er tætte og falder ikke af, så man sidder ikke tilbage med lange hår i ansigtet, når man er færdig.

IMG_3302

Helt klart en anbefaling værd her fra!

IMG_3323

IMG_3321

Lipglossen er fra samme brand, og den jeg har på på billedet. Farven hedder Mary. (Ja, og det kan vi jo grine af hele vinteren…).

 

1 kommentar

  1. Jeg er også mega fan af mineral Foundation. Men synes det er en vinter ting, om sommeren kan jeg godt lide bar hud. Med en smule sommerkulør, synes de værste røde pletter mindre (ihvertfald på mig).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *