(Godt?) Nyt Om Sex – Og Hvad Caitlin Moran Mener Om 50 Shades Of Grey

Caitlin Moran

Den til alle tider fantastiske Caitlin Moran, som jeg var så heldig at interviewe for snart et år siden, er ude med en ny bog, nemlig How To Build A Girl.

I den anledning har hun skrevet en fantastisk klumme, om hvordan hun forestod sin egen seksualundervisning, og hvad hun lærte af det. Her kommenterer hun med vanlig kløgt og vid på dagens popkultur, og hvad den lærer unge piger om sex. Til dig, der er mor til en teenager – pige som dreng – læs den klumme. Og til dig der engang har været teenager – pige som dreng – læs den klumme! Den er lige her.

Hun gjorde et meget stort indtryk på mig. Ikke kun fordi hun er vanvittig sjov, men fordi hun er sindssyg skarp. Hun kan sine referencer, og hun stillede gode spørgsmål. Og nårh, ja, så synes jeg da vi deler en slags selvironi. Billedet ovenfor er ledsager hendes klumme, mens dette billede nedenfor er fra bagsiden på min bog Sandheder fra en Løgner.

foto-46

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *