Eyeliner, Eksperimenter & Katteøjne

IMG_3245

Eyeliner. Jeg elsker eyeliner, og bruger faktisk én hver dag. Jeg er efterhånden blevet bedre til at skifte mellem produkter, og prøve nye ting af, efterhånden som jeg har opdaget at man jo faktisk gerne må lege med makeup… Der var nemlig engang en makeupartist der sagde til mig, at i virkeligheden ser vi slet ikke os selv klart når vi lægger makeup – vi gør som vi plejer, og det eneste vi rigtigt ser efter, når vi ser os i spejlet er om næsen sidder hvor den skal. Vi opdager intet – ud over fejlene. Når man giver sig tid til at eksperimentere lidt med makeup, opdager man nye sider af sig selv, og ser sig selv på en anden måde. Og det synes jeg faktisk er sandt. Når jeg er vild med eyeliner er det fordi, øjnene bliver mere intense, og for en med ret små øjne som jeg, gør makeup – også den mørke – øjet større.

Lige nu er der en trend i gang omkring katteøjne a la 1960-erne og Brigit Bardot; helt så vildt behøver man jo ikke gøre det – hvor smukt det end er – men hvis du kunne tænke dig mørke, intense katteøjne, så synes jeg denne eyeliner er sagen. Man køber den med en virkelig fin pensel, og bruger den på det øverste øjenlåg. Den bliver hvor du lægger den, også efter en hel dag. Læg den alene eller ovenpå øjenskyggen. Navnet er: L’Oréal Paris Super Liner Gel Intenza.

 

4 Comments
Previous Post
Next Post