Jeg Er Ikke Færdig Med At Være Imponeret…

IMG_3235

For snart to måneder siden holdt ELLE deres Elle Style Award, hvor jeg var så heldig at være inviteret med. Det var her, jeg blandt andet fik lov til at ligne Diana Ross, men også her, hvor jeg fik lov til at lave en film sammen med de dygtigste mennesker, om forberedelserne bag scenen. Det var også her, hvor borddækningen var så pæn og så pink, at jeg fik lyst til at flytte i kvindekollektiv og holde middage non-stop (se desserten nedenfor). Og så var det her, hvor jeg oplevede det, jeg ellers kun troede fandtes hos amerikanske superstjerners bryllupper nemlig:

Personlige gaver til deltagerne ved en fest.

Sådan et lille memento over en fantastisk aften. Pandora var nemlig ud over L’Oréal sponser ved festen, og de havde simpelthen forberedt det hele så snildt, at der ved hver eneste gæsts tallerken lå denne fine gave. Ens forbogstav i sølv.

Det er betænksomhed som det, der for mig at se løfter det hele, og gør noget til en endnu mere særlig oplevelse. Nå, men den syntes jeg lige I skulle se, og så er jeg nødt til også lige at vise den her:

IMG_2451

 

 

2 Comments
Previous Post
Next Post