Snyd Dig Selv: Sund Slik

IMG_3211

Altså, jeg havde jo lyst til at begynde dette indlæg med en overskrift a la sunde kugler, men med den aktivitet der opstår på min blog, hver gang jeg skriver porno i en overskrift, så lod jeg faktisk være.

Desuden vil jeg på forhånd undskylde at jeg ikke er madfotograf – og jeg ved godt man skal være ca 400% bedre end mig med et kamera for at vove sig ud i noget så krævende som brune kugler på billeder, men ikke så meget snak – here we go:

Jeg har en MEGET sød tand. Jeg synes ikke at en 200grams plade Marabou er overvældende meget og jeg kan sagtens spise den selv uden at få det dårligt. Jeg er heller ikke bange for marcipan, slik eller andre ting – så længe det smager sødt. Men det går jo ikke i længden og i de mængder jeg foretrækker, så derfor lavede jeg forleden dag disse kugler som simpelthen blev så latterligt gode.

Og nej, jeg ved ikke om de rent faktisk er sunde, men de er vel heller ikke helt usunde? Desuden mætter de, så ikke engang jeg kan spise særligt mange uden en lille pause.

Det her skal du bruge:

200 gram dadler uden sten

2 store håndfulde mandler

3 spiseskefulde kakaopulver

1 håndfuld chiafrø

1 spiseske vaniljepulver (ikke sukker, men pulver – Urtekram har en)

4 spiseskefulde kogende vand

Chokolade til overtræk. Og eventuelt mandelmel til drys.

Det er ganske simpelt: Du blender det hele og triller til kugler. Stil dem i fryseren et kvarter og pensl dem eventuelt med smeltet chokolade.

IMG_3172

11 Comments
Previous Post
Next Post