GAVEREGN: Klæd Din Mand På I Tøj Fra Wagner & Shine… Og Tag Ham Med Til Grøn Koncert

Vi er så heldige at arbejde sammen med Shine og Wagner, som ovenikøbet er hovedsponsor på dette års Grøn Koncert (Hvor Johan forresten skal spille med Suspekt…), og derfor har jeg fået lov til at uddele følgende til jer læsere her på bloggen:

1. præmien: Et gavekort på 1000 kr. til Shine fra www.wagner.dk og 2 billetter til Grøn Koncert

2. præmien et sommersæt (T-shirt og shorts efter eget valg) fra Shine og to billetter til Grøn koncert

Shine laver superfede ting, og især skjorterne og overtøjet synes jeg er topcool. Johan har faktisk den armyagtige jakke vist ovenfor, og også de skjorter med kinakrave. Cool, afslappet og i virkeligt lækre kvaliteter. Bomuldskvaliteten i skjorterne er vildt lækker – tung, og man kan se den lidt rå vævning i stoffet. Så det hele kommer altså med de varmeste anbefalinger – og koncertbilletter – her fra.

Og nej, jeg ved godt at du sikkert ikke klæder din mand på, eller shopper til ham, fordi han er voksen og har stil og kan selv – men faktum er at 80% af alle købsbeslutninger træffes af kvinder. Og bortset fra det – så er Wagners webshop en af de webshops, som virkeligt fungerer, så din mand bare kan klikke sig igennem stylesne og finde det han ønsker sig uden at gå shoppingkold og trænge til svalende fadøl.

Du kan tjekke Shine ud her – og de har gang i et lækkert udsalg lige nu.

Læg en kommentar inden torsdag den 3. juli kl 20, så trækker jeg lod. Vinderne offentliggøres her på siden.

162 kommentarer

 1. Det ville være skønt… for hvis jeg ser hans lilla(!) jeans shorts en gang til, så dør jeg 🙂

 2. Krydser alt og håber at vinde gavekort til min shoppingligeglade mand… Han trænger!

 3. Jeg er dansk mor for en ung afghansk flygtning på 23 år. Han ville blive super taknemmelig for både tøj og biletter!

 4. Nøøøøj, det kunne være superlækkert med nyt tøj til manden min

 5. Sikke da en fantastisk konkurrence. Jeg er gravid og pt går alle pengene til maven. Min mand er (selvfølgelig) verdens bedste og mest tålmodige og fortjener i den grad at vinde.

 6. Det vil dejligt at overraske min kæreste med – og det er faktisk tit mig der køber tøj til ham 🙂

 7. Sikke en fed give away :)!
  Jeg krydser for at vinde, da jeg så ville forære min bedsteven gavekortet, og tage ham med til hans første koncerter ever! (Ja underligt. Voksen mand, aldrig været til koncert!)

 8. Ej, det ville være skønt at kunne forkæle manden med sådan en gave, nu han er så sød og god mod mig.

 9. Skøn konkurrence
  Jeg vil så gerne forkæle min søde mand og far til vores 4 børn.
  Ville måske ovenikøbet gå efter at snige mig med til Grøn koncert og rocke med ham i sommernatten. Bare os to……,for en stund!

 10. Jeg vil sørme gerne vinde, så
  Min mand kan blive klædt fint på. Og en tur til grøn koncert bare ham og mig-
  Er næsten den største gave.

 11. Årh min mand ville blive glad!
  Han har et særdeles veludviklet shoppegen, men desværre ingen penge at shoppe for. Ville gøre ham så lykkelig med gavekort!;)

 12. Min kæreste kunne godt trænge til en opfriskning af garderoben – Og et par billetter til Grøn Koncert (håber så bare at han vil invitere mig med 🙂 ).

 13. Uhh! Ville elske at kunne overraske min kæreste med denne lækre præmie

 14. Eftersom min mand skal have de 3 ugers sommerferie med børnene alene og jeg skal arbejde, kunne han vist godt trænge til lidt forkælelse <3

 15. Ville da elske at forkæle min kæreste, selvom det er mig der snart har fødselsdag 🙂

 16. Det ville pynte på min mand – og mon ikke jeg kommer med til grøn som tak?

 17. Ville være fantastisk at overraske min mand med nyt tøj,og da vi ikke deler musiksmag, ville jeg skåne ham for Grøn koncert og overraske min søde veninde, win win 🙂

 18. Det kunne min mand virkelig godt trænge til. Og med en to mdr gammel baby kunne han nok også bruge en tur til Grøn Koncert!

 19. Min mand tager måske selv beslutninger, men han har virkeligt brug for at blive hjulpet igang med shoppingen, så ja tak 🙂

 20. Jo, det gør jeg næsten, altså klæder min mand på, eller fortæller ham at det er tid til at komme ud af arbejdstøjet og komme til at se lidt lækker ud. Altså ikke at han ikke er lækker i arbejdstøj, men lidt afveksling er alligevel ret godt. Så sådan et gavekort kunne jeg godt hjælpe ham bruge på noget lækkert nyt. For ikke at snakke og de 2 biletter til Grøn koncert kunne vi også godt bruge til noget godt, for her har jeg lige en lidt pudsig historie. Vi gik på efterskole sammen for 26 år siden, 1 år senere var der en af pigerne der holdt 18 års fødselsdag og vi var begge inviterede, han tog med mig hjem og sov den nat. Dagen efter var vi til mit livs eneste grøn koncert, ikke at jeg fik hørt så meget, syntes det var meget mere interessant at snakke med HAM. Så tænkte faktisk her den anden dag, at vi skulle tage på grøn koncert i år, da jeg så brochuren nede i Føtex.

 21. Min kæreste fortjener i hvert fald at blive forkælet, så vil krydse mine fingre og håbe 🙂

 22. Håber på sommerheld – manden ville blive glad og herhjemme må han selv bestemme. Dog ikke hvem der skulle med til grøn koncert!

 23. Krydser fingre for at få lov at forkæle min dejlige mand, som virkelig fortjener det<3

 24. Det ville være SÅ dejligt at kunne forkæle kæresten med et gavekort og os begge med en Grøn koncert 🙂

 25. Tøjet passer nok bedre til mine sønner end til min mand, men derfor kan jeg vel godt prøve lykken alligevel 🙂

 26. Jeg putter et lod i puljen. Min mand bruger ALDRIG penge på sig selv, men han trænger så vanvittigt meget til nyt kluns.

 27. Min skønne mand og jeg kunne virkelig godt bruge lidt kærestetid til Grøn koncert og det ville jo ikke gøre ham mindre lækker at være klædt godt på til lejligheden 🙂 kh Maren

 28. Jeg ville mægtig gerne kunne glæde min mand med lidt godter fra shine og fed musik til grøn koncert. Det må være et godt plastre på såret, når nu han skal være selv i 14 dage, mens jeg tager vores piger med til Kbh.

 29. Jeg hører til de få, der blander sig uden om mandens klædeskab, åbenbart;-) men jeg synes da, han skal være med i konkurrencen.

 30. Uha, det ville være skønt at vinde til min, jordens dejligste, kæreste 🙂

 31. Ville SÅ gerne forkæle min mand med billetter til go musik samt nyt tøj. Det er vist primært børnene og jeg som har fået sommertøj i år…
  Kh Michelle (michellewulff@hotmail.com)

 32. Orv hvad! Det ville være en lækker pakke at vinde!! Vi er så klar på at vinde herhjemme 🙂

 33. Ej fedt med noget til mændene 🙂 min mand både trænger og fortjener for gang er absolut nederst i føde (tøj) kæden herhjemme.

 34. Hvor ville jeg gerne kunne give min kæreste denne overraskelse. Han har været en kæmpe støtte igennem min specialeproces – jeg har vidst ikke været helt let at omgås;-)

 35. min mand syntes aldrig han har noget fedt tøj, på trods af at han har 117 sæt, så han vil helt sikkert blive glad for et fedt sæt tøj

 36. Min mand skal da glædes med denne fede præmie. Han trænger til at blive forkælet. Har nu stået last og brast med mig under mit sygeplejerske studie på 3,5 år.
  Ville elske at glæde ham med denne F E D E præmie :-))

 37. Det ville være dejligt at forkæle min mand med, som tilmed har fødselsdag lige om lidt 🙂

 38. Min kæreste bruger hellere (shoppe-)tid og penge på vores børn, så indkøb til ham selv kniber det lidt med. Ja tak til et gavekort:-)

 39. Sikke en fantastisk præmie. Min kære mand mangler i den grad nyt tøj og han hader at købe tøj så måske en webshop kan friste

 40. Jeg kender en sød, men også trist singlemand, der i den grad godt kunne trænge til lidt opmuntring. Så hvis jeg vinder, får han hele molevitten.

 41. Jeg er mega vild med den røde jakke – den ville klæ’ min hubby super godt, hehe. Håber på lykkens pamfilius kigger denne vej!

 42. Tøj til manden og skøn koncert til os begge! Kan det blive bedre? Håber det bliver denne vej præmien kommer

 43. Wow nogle lækre ting de har. Jeg kunne så godt tænke mig at forkæle min mand, han trænger sådan til det med en svært stressramt kone og en seksårig “på speed”.

 44. Nej, hvor lækkert! Det ville da være fantastisk at vinde sådan en præmie til min søde mand.

 45. Damn det gad jeg godt – så ville jeg have en grund til at bestemme hvilket tøj der blevet købt til manden min 😉

 46. Uhhh håber på mit held. Kunne være fedt at overraske manden min med så fin en præmie. Kh Nina

 47. Lækker præmie! Min mand klarer det med shopping/styring af sig selv ret godt – men jeg ville helt sikkert elske at præsentere ham for et lækkert mærke, han ikke kender.

 48. Jeg står værne ved at være blandt de 80%, og skal med glæde hjælpe manden med at finde lidt lækkert til klædeskabet 🙂

 49. Har en kæreste der virkelig trænger til nyt tøj og har fødselsdag lige om lidt, så det ville være perfekt 🙂

 50. Min mand får aldrig nyt til garderoben, fordi konen køber for meget til sin egen og børnenes(!) jeg ville elske at forkæle ham med denne gave, OG kysse lidt på ham til grøn koncert

 51. Min mand er 38 og dermed en begyndende kopi af sin far. Og det er ikke godt!
  Nyt toej vil udbedre skaden 🙂

 52. Min mand er pæn. Uden tøj på. Gid han også var det med…. Jeg håber jeg vinder:)

 53. Det ville da være en fantastisk gave til min mand der har fødselsdag torsdag 🙂

 54. Hej,
  Den er jeg også med på – det ser flot ud ! Go’ sommer 🙂

 55. Uh, sikke noget lækkert tøj. Jeg er allerede forelsket i den røde jakke 🙂
  Men hvad min mand vælger hvis jeg vinder, det bliver helt op til ham. 😉

 56. Jeg ville gerne forkæle min mand med sådan en overraskelse, når han kommer træt hjem efter at have cyklet til Paris i uge 28.

 57. Hephep – så ville hans fødselsdagsgave være i hus:-) En koncert med Suspekt står højt på listen. Han er fra Albertslund og taler altid om koncerterne “i gamle dage” på Forbrændingen! Tøjet ville uden tvivl også være et hit. God sommer:-)

 58. Min mand har fødselsdag om 1½ uge, og det ville være skønt at kunne give ham denne ekstragave 🙂

 59. Åhr det kunne være en SÅ fed ekstra gave til min søde kæreste – som har fødselsdag på torsdag d 3-7 🙂

 60. Min kone siger jeg ligner en krydsning mellem hobbyornitolog og lystfisker med hængerøv … Tror hun mener jeg trænger til en ny stil – den må gerne komme herfra!

 61. Min store teenagesøn er altid på jagt efter lækkert herretøj, så her er et godt bud på at lære et nyt mærke at kende. Ser rigtig lækkert ud!

 62. Det kender jeg en, der vil blive glad for! Hans kone (altså mig …) er en elendig tøjshopper 🙁

 63. Det ville da være dejlig hvis jeg kunne overraske ham med sådan en fin gave 🙂

 64. Min mand siger altid at han intet tøj har – så jeg ville elske at kunne overraske ham med gavekort.

 65. Min kæreste interesserer sig for tøj; det gør jeg ikke specielt, så fedt at du har en give away til herrerne 😉
  (Iøvrigt synes jeg Susanne Simonsen ovenfor skal vinde, så hun kan glæde sin afghanske søn…)

 66. Min mands sidste par ikke-hullede jeans har netop sluttet sig til flokken af hullede, så jeg vil elske at overraske ham med gavekort til nye. Og skåle med ham til en koncert. Og få afsat børnene.

 67. Behøver slet ikke spørge min mand om han er interesseret – for det ved jeg han er. Efter en flytning hvor alt er gennemgået og der blev fundet indtil flere beklædningsgenstande fra sen-90erne, så er det vist på tide med en opdatering af garderoben. Og en tur på Grøn Koncert ville bestemt ikke være dårligt – især ikke i år, hvor vi får børnene passet i lige netop dén weekend hvor det løber af stablen i Kbh…

 68. Min store søn trænger virkelig til fornyelse af garderoben, god sommer.

 69. Dejlig Blog…

  Det er altid min kæreste der finder og køber mit tøj … Ville dejligt om jeg kunne gøre gengæld…

 70. Ville elske at forkæle min dejlige mand. Det er altid ham der køber tøj og forkæler mig …

 71. Åh ja tak til både tøj til ham og musik i det grønne for to. Jeg krydser 🙂

 72. Krydser fingre! Jeg vil SÅ gerne vinde da jeg ved, at min far ville blive så glad. Han trænger også til nyt tøj og det ville være så dejligt at vinde dette for ham 🙂

 73. Jeg ville elske at kunne give min mand det gavekort. Efter vi har fået børn er det så sjældent vi har mulighed for at shoppe igennem;-) og koncertbilletter oveni! Win win

 74. Sikke en fin præmie! Ville meget gerne overraske ham med noget nyt tøj 🙂

 75. Ej hvor ville det være fantastisk hvis jeg kan forkæle min dejlige kæreste på den måde 🙂

 76. Min mand har en fin personlig og afslappet stil, og jeg kunne aldrig drømme om at klæde ham ud og bestemme hvad han skal have på. Men jeg ville elske at give ham en dejlig gave, og er sikker på ham vil elske lidt nyt til ferien, både til festival og sommerhus.

 77. Det ville være en perfekt gave til manden som har alt, bortset fra god tøjsmag 😉 Måske kan jeg ligefrem få lov til at være med til at bestemme, hvad gavekortet skal bruges på 😉

 78. DET er da en genial ide ! Nyt tøj til manden og koncert – hvad skal den aften dog ikke ende med….
  Manden min er så nærig, at han aldrig køber tøj selv. Kun løbetøj. Jeg kunne virkelig.godt.tænke.mig.at.se.ham.i.lækkert.NYT.tøj ! Åh, sikke en dag ! Jeg drømmer allerede

 79. Jeg vil vildt gerne give min mand en fødselsdagsgave. Det har han fortjent. Han er gået rigtig meget ned i indtjening for at være der for vores søn, der er syg. En god mand må også se godt ud.

 80. Her er det normalt at min kæreste selv bestemmer. Men en overraskelse vil han helt sikkert blive glad for.

 81. Min dejlige mand har fortjent lidt nyt til garderoben! Jeg håber, jeg kan forkæle ham med et gavekort!
  Christine

 82. Det ville jeg sørme gerne glæde ham med 😀 Den røde jakke er godt nok pæn..

 83. Jeg er helt klart mellem de 80 % der er med til at bestemme mandens tøj

 84. Min far har snart fødselsdag 🙂 det kunne da være fantastisk at give ham sådan en gave.

 85. Wow den præmie vil jeg gerne give min mand – han skal med på Roskilde for første gange så det vil da være super hvis vi kan følge op med grønkoncert

 86. Ville elske at forkæle min søde, søde kæreste, som altid tænker på mig, og min dreng, før ham selv.
  Han bestemmer i øvrigt ikke kun sit eget tøj, men faktisk også meget af mit.. Hangar langt bedre smag. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *