GAVEREGN: Klæd Din Mand På I Tøj Fra Wagner & Shine… Og Tag Ham Med Til Grøn Koncert

Vi er så heldige at arbejde sammen med Shine og Wagner, som ovenikøbet er hovedsponsor på dette års Grøn Koncert (Hvor Johan forresten skal spille med Suspekt…), og derfor har jeg fået lov til at uddele følgende til jer læsere her på bloggen:

1. præmien: Et gavekort på 1000 kr. til Shine fra www.wagner.dk og 2 billetter til Grøn Koncert

2. præmien et sommersæt (T-shirt og shorts efter eget valg) fra Shine og to billetter til Grøn koncert

Shine laver superfede ting, og især skjorterne og overtøjet synes jeg er topcool. Johan har faktisk den armyagtige jakke vist ovenfor, og også de skjorter med kinakrave. Cool, afslappet og i virkeligt lækre kvaliteter. Bomuldskvaliteten i skjorterne er vildt lækker – tung, og man kan se den lidt rå vævning i stoffet. Så det hele kommer altså med de varmeste anbefalinger – og koncertbilletter – her fra.

Og nej, jeg ved godt at du sikkert ikke klæder din mand på, eller shopper til ham, fordi han er voksen og har stil og kan selv – men faktum er at 80% af alle købsbeslutninger træffes af kvinder. Og bortset fra det – så er Wagners webshop en af de webshops, som virkeligt fungerer, så din mand bare kan klikke sig igennem stylesne og finde det han ønsker sig uden at gå shoppingkold og trænge til svalende fadøl.

Du kan tjekke Shine ud her – og de har gang i et lækkert udsalg lige nu.

Læg en kommentar inden torsdag den 3. juli kl 20, så trækker jeg lod. Vinderne offentliggøres her på siden.

162 Comments
Previous Post
Next Post