Snyd & Bedrag. Del 1.

IMG_3116

IMG_3107

Det er sommer – det er det altså. 15 grader i juni og ingen regn, det er jo lige før, man her i Danmark bare må nyde det, så længe det holder tørt. Sommeren handler også (nogle gange lidt for) meget om at vise hud. I ansigtet og på kroppen; der er ikke så meget at gemme sig bag når temperaturen stiger. Så derfor liner jeg her op med snyd og bedrag:

Da jeg var på fotoskydning i London en gang, lærte jeg Benefits bronzer at kende, fordi makeupartisten sagde at jeg SKULLE købe den. Så gjorde jeg det. Mange makeupartister mener det er verdens bedste af slagsen. Den ER vildt god, men den er uden glans og glimmer. Jeg bruger den på kinderne, for at snyde mig til kindben.

IMG_3112

En anden virkelig fantastisk bronzer er L’Oréals nye DREAM SUN – den fås i to farver, og den her er den mørke af dem. Den kan man med fordel bruge let i hele ansigtet, på kindben eller / og kraveben. Den understreger den farve man har, og giver lidt ekstra, hvis man mangler. Den farve jeg har valgt hedder Bronzed Paradise.

IMG_3113

Concealeren fra Benecos er simpelthen SÅ god. Navnet er Natural Concealer Og hvis man efterhånden må sige sådan noget, så er den et must i sommervarmen, hvor ingen gider et helt lag foundation. Så man kan snyde sig til fejlfri hud med den, og der er ingen grund til at lade være. Neglelak er der ikke meget snyd i, men da jeg endelig fandt den farve, som jeg havde på her , blev jeg nødt til at vise jer den. Den hedder Coral heat og er fra Maybelline.

IMG_3115

Pssst… Når indlægget hedder del 1, er det fordi jeg er i gang med at prøve nogle selvbrunere af. Suk. Større projekt end jeg havde tænkt mig. Noget er virkeligt ikke pænt.

2 kommentarer

  1. Er den der Dream Sun ikke fra Maybelline?
    Jeg har smidt min bronzer ud for nylig. Jeg fik den aldrig brugt, så jeg må leve med at være hvid hele året rundt 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *