Hvad Er Familie? (Og Må Vi Møde Din?)

Det er et stort spørgsmål, men ikke desto mindre et vigtigt ét. Hos os er familie os fire – Johan, Sofus, Elias og mig. Det er dem, vi deler gener med – min svigerfar, hvis øjenbryn trækker spor i mine sønners ansigter, og min mor, hvis hænder Elias og jeg har. Det er vores søskende, og deres kærester, og dem, der vælger os til, forstår os, og prioriterer os midt i vores kaos.

Familie er også Elias bedste ven, som ved, hvad vi har i skabene og som undrer sig over, hvor meget og hvor lidt man må hos os, og det er i dén grad vores Bedste Karen, som er dén Bedste.  Familie er også vores venner, dem der går den ekstra meter for os, og vi for dem. Familie er hjertet og det hjerteudvidende. Og (heldigvis…) kan familie  i Dagens Danmark være rigtigt mange ting, og have mange forskellige ansigter. Det har vi – hos Lahme –  fået lov til at fejre sammen med Livol, og det vil jeg – og vi – nu invitere dig og dem, der er din familie til at være med til at fejre og belyse. Læs med her.

 

Skærmbillede 2014-06-24 kl. 22.01.51

1 Comment
Previous Post
Next Post