Om Forventninger – Og Familie

IMG_3097

Når nu vi er ved det med familie, så er det næsten et år siden min far har været i Danmark. Næsten et helt år siden vi sidst har set ham. Det er lang tid i et voksenliv og endnu længere i et børneliv. Nu er han så småt på vej tilbage, og jeg gør mit bedste for at forberede ungerne på at Morfar kommer hjem. Så vi talte om det igen i morges, og Elias fortalte at han glæder sig til at se sin Morfar. Vi fandt – igen – billeder frem og viste dem til Sofus, som ikke helt forstod, hvem det var han skulle kunne genkende på billedet. Sofus er 2,5 nu, så det er jo næsten et halvt liv siden han sidst har set sin morfar. Det hele er lidt svært at forstå for ham, og hvad gør man så? Man spørger storebror om hvordan verden hænger sammen.

Sofus så op på Elias og spurgte ham:

Elias, hvad er en morfar?

Elias – den velovervejede storebror tænkte sig om og svarede:

En morfar er det samme som en farmor. Bare ikke så tit.

16 Comments
Previous Post
Next Post