Genistreger & Palæobrød

foto-39

Jeg er på vej til Jylland, hvor jeg skal til møder hele dagen. Det bliver én af de gode dage, også for ungerne, som har fri sammen med Bedste Karen, og derfor kan tage en lang morgen. Jeg tog en kort én af slagsen – jeg skulle tidligt op, og da jeg var halvvejs igennem morgenen vågende Elias, og vi fik en af de dejlige snakke om løst og fast og alt det midt i mellem. Men jeg nåede ikke morgenmaden, og så forholder det sig simpelthen sådan at 7/11 har begået den genistreg at lave et helt sortiment af palæobrød. Denne bolle her er med chokolade, og smager vildt godt. Deres palæobar er bedre end lagkagehusets palæobrød (there, I said it), og i det hele taget har jeg kun ros. Du skal kigge efter det på allernederste hylde ved deres bakeoff-sortiment.

Men det er ikke morgenens eneste genistreg: Jeg så også den her over Østerport.

foto-38

5 Comments
Previous Post
Next Post