Genistreger & Palæobrød

foto-39

Jeg er på vej til Jylland, hvor jeg skal til møder hele dagen. Det bliver én af de gode dage, også for ungerne, som har fri sammen med Bedste Karen, og derfor kan tage en lang morgen. Jeg tog en kort én af slagsen – jeg skulle tidligt op, og da jeg var halvvejs igennem morgenen vågende Elias, og vi fik en af de dejlige snakke om løst og fast og alt det midt i mellem. Men jeg nåede ikke morgenmaden, og så forholder det sig simpelthen sådan at 7/11 har begået den genistreg at lave et helt sortiment af palæobrød. Denne bolle her er med chokolade, og smager vildt godt. Deres palæobar er bedre end lagkagehusets palæobrød (there, I said it), og i det hele taget har jeg kun ros. Du skal kigge efter det på allernederste hylde ved deres bakeoff-sortiment.

Men det er ikke morgenens eneste genistreg: Jeg så også den her over Østerport.

foto-38

5 kommentarer

 1. Ah, go tur til Jylland – den bolle ser lækker ud:) Prinsessepigen sidder i bussen på vej til Købehavn nu og jeg har lidt ondt i maven. Hun er så lille, kun 8år og jeg er ikke med…. hun ville ikke være tilfreds hvis hun så jeg skrev hun er lille! Go’ tur og jeg glæder mig til du kan afslører dit nye projekt:) Kh Mette.

 2. Den ser lækker ud, men er den mon ikke også fyldt med nødder? (som jeg ikke er så god til, allergimæssigt).
  God tur til Jylland 🙂

 3. Enig! Lagkagehuset (som jo ellers er gud) har virkelig ikke lavet nogle særlig gode paleobrød. de er dyre og helt vildt salte, så jeg mistænker sundhedsværdien for ikke at være særligt høj. Derfor er jeg også større fan af muligheden som 7/11 tilbyder!

  Go tur til jylland 😀

  Anna- wonderwomanwannabe.dk

 4. @Mette – er sikker på at hun har en fest, og glæder mig til at høre om det!
  @Birgitte B – JO – desværre er den faktisk totalt spækket med nødder. Øv.
  @Laura – håber det er hyggeligt!
  @Anna – nej – er det ikke så mærkeligt? Alt andet gør de fænomenalt, men lige præcis dét har de ikke fat i.
  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *