Om Hemmeligheder På Höst

IMG_2995

I går var jeg på Höst; en restaurant med et ret lækkert nordisk koncept. Man spiser godt og får i virkeligheden ret meget for pengene, til gengæld er der (desværre) sat tid på, hvor længe man må have bordet, og man kan ikke beskylde tjeneren for at være diskret om de 2 timer og det kvarter vi havde til en tre-retters middag.

Bortset fra det, var jeg i det bedste selskab – og kom tidligt hjem – det er nemlig sådan at jeg er heldig at skulle begynde på et nyt Hemmeligt Projekt. Vi havde møde om det i går og det blev så afsluttet med noget mad. Desværre må jeg ikke sige en bjælde om Det Hemmelige Projet 2, men jeg skal begynde hen over sommeren. Hader seriøst, når man ikke må sige noget, men faktum er at jeg glæder mig, og det bliver sjovt.

Og så må jeg bare arbejde lidt mere i det der med at holde kæft.

IMG_3000

3 Comments
Previous Post
Next Post