Gror Børn Hurtigere, Når De Er Udenfor?

foto-34

Billedet her er taget for nogle uger siden i kolonihaven. Sofus er derude gået fra at være panisk over at møde en myre til at komme gående med håndfulde af orm og snegle for at vise mig dem. Jeg prøver at bevare ansigtet i de rette folder, når det sker, men det er svært…

Gror børn hurtigere, når de er udenfor? Jeg tror det. Sofus vokser og trives, og har det simpelthen så godt. Når vi afleverer ham i vuggestuen og ungerne er udendørs i stedet for indenfor, løber han ungerne i møde og har en fest. Han er stadig lille af sin alder, men har knækket sprogkoden, og snakker løs. Hele tiden. Non stop. Dag og Nat. Og han har det fedt med det. Han er hidsig, og vil selv bestemme, og er sød og kærlig over for os alle sammen.

Med foråret og sommeren og flyverdragtens forsvinden skete der noget hjemme hos os. Ungerne fik det bedre, sjovere og lettere, og jeg bliver mere og mere overbevist om at vinteren er for hård her nord for alperne. Når jeg ser på andre folk unger, ser jeg det samme: Som om at vinteren nu er rystet helt af og alle faktisk har det bedre.

10 Comments
Previous Post
Next Post