Weekend-Status

foto-37Tilbage efter weekenden, der ikke var rigtig weekend, men fyldt med arbejde, som blev lavet om natten, så vi kunne være sammen med ungerne om dagen, er mandagen sød som altid og ladet med stærk kaffe. Og her er status: Ovenfor en pink valmue som har åbnet sig i kolonihaven. Vidste slet ikke de fandtes i den farve. Så yndig.

IMG_2979

I kolonihaven har æbletræets blomster trukket de rigtige bejlere til, og træet er allerede tungt med grønne æbler. Er spændt på, hvilken sort det er.

IMG_2978

I havde ret! Den her er SÅ god – Dermas sololie er let at bruge, og ungerne flipper ikke skråt, når de bliver smurt ind. Vi sprayer den på dem, og fordeler derefter olien lidt, men der er ikke megen smøren nødvendig.

IMG_2969

På kontoret har de smukke blomster fra sidste uges event sammen med brandet Notice lyst op hele weekenden. Leftovers, der holder.

IMG_2992

Og her flasher jeg mit seneste fashion-fund: Havehandsker fra Bygma. 3 par for 25 kr.

6 Comments
Previous Post
Next Post