Man Har Et Standpunkt… (Der er sket noget vildt)

IMG_1928 IMG_1929

Disse blomstrende grene sidder på et æbletræ. Det æbletræ står i en kolonihave. Den kolonihave er siden i søndags vores!

I al den tid jeg har kendt mig, har jeg jeg vidst at jeg aldrig skulle have have. Jeg er overbevist storbyboer, og ved ikke noget om hvor man skal plante hvad. Men pludselig meldte lysten sig til at have et sted, hvor man kunne åbne dørene, lukke ungerne ud og luften ind, og hvor børnene kunne lege uden konstant voksenovervågning. Hvor de kunne have det sjovt i trygge rammer, med andre unger ude at vi skulle kede os et hul i hjernen på skift på en legeplads. Så jagten gik ind, og vi har fundet et lillebitte hus i en lillebitte have. Der skal fikses og ordnes og graves og beskæres, men med hjælp fra venner og bedste Karen (som er haveekspert), så går det nok. Vi har været i haven i søndags, og jeg har sommerfugle i maven over at skulle derud igen i weekenden. Der bor en frø i haven, fuglene synger og naboerne har børn.

Jeg tror det er noget nær det bedste vi har gjort for ungerne, for os selv, og for de forår, somre og efterår der er på vej.

(Med huset fulgte disse sko. Yep. Dem er jeg flyttet ind i. )

IMG_5145

IMG_1930

 

27 Comments
Previous Post
Next Post