Om At Høre Sig Selv Tale & Om Gammel Kærlighed

Jeg har holdt oplæg tre eftermiddage og aftner i træk i denne uge. Søndag i København, mandag i Aarhus og i går tirsdag igen i København. Jeg er ret vild med det, og har efterhånden meget øvelse i det. Jeg er holdt op med at holde foredrag om Hvor Lagde Jeg Babyen – faktisk har jeg sagt nej tak de sidste to år. Jeg har næsten holdt 150 foredrag med udgangspunkt i den bog, og på et eller andet tidspunkt blev det simpelthen for meget at høre mig selv fortælle de samme historier igen og igen.

Foredragene har lært mig helt vildt meget; for eksempel at der er forskellige publikum forskellige steder i Danmark; jeg har også lært forskellen på kolde og varme rum, og hvordan man varmer det kolde op. Alt dette er nyttig viden nu, og når jeg på sådan en ganske almindelig mandag som i forgårs får lov til at tale om trends indenfor hudpleje og forbrugeradfærd, bliver jeg simpelthen så glad. I går tale jeg for MetroXpress kunder om opmærksomhedsøkonomi og content marketing, og jeg kan simpelthen ikke holde op med at brænde for de dele. Samtidig føles det så meget mere på sin plads at tale ud fra faglighed efterhånden; fremfor at blive i Babybogen, og hele det univers.

Det er paradoksalt: Jeg elsker den bog, og er så glad for den tid, men nu er jeg færdig med at tale om det.

 

8 Comments
Previous Post
Next Post