Om Morgener, Kaffe, Arbejde og 2årige

foto-26

Det har været en af de der morgener, hvor det hele lykkes. Selvom vi sover en halv  time for længe, selvom Elias har en neglerod, som gør så ondt at han overvejer at få klippet fingeren af (han er iskold ves store sår, men de små er ved at slå ham ihjel), og selvom Sofus nægtede morgenmad. En fin morgen.

Men der er også de andre, dem der går op i hat og manglende sutter, og dem, hvor vi bærer en skrigende to-et-halvt-årig ud af hoveddøren. Her er krisen typisk den, at de rigtige bukser har været til vask, eller at den helt bestemte dino der den dag var verdens vigtigste ikke kunne findes.

Til gengæld er der en ting, der holder alle de morgener, der er både gode og dårlige – at komme på arbejde, sige godmorgen og sætte sig ned ved skærmen med kaffen i hånden. Jeg ved at der er mange opskrifter på det gode liv, og at der er mange der hellere vil kunne leve et liv, hvor man er hjemme med sine børn, indtil det for alle føles rigtigt at gå ud af døren, og der ikke er den form for morgenpres på, som vi andre kender til, men for mig, for mig, der virker det her.

13 Comments
Previous Post
Next Post