Om Trends, Print & Sol Over Bornholm

IMG_1803

IMG_1807

På vores tur til Bornholm sidste uge, havde jeg denne jakke med, som jeg har taget billeder af på mit fine værelse med havudsigt og knirkende gulve på Stammershalle Badehotel. Solen skinnede, og man havde en fornemmelse af at det faktisk kunne være at det igen kunne blive sommer.

Nogle gange trækker jeg et nyt stykke tøj ind i min garderobe, og får følelsen af, at her er et sikkert hit. Den ene ting, der viser sig at være et endnu bedre køb, end mand troede, og som viser sig at have potentialet til at løse tøjkrise efter tøjkrise. Sådan er denne kimono-inspirerede jakke, som jeg bor i for tiden. Den er fra det danske mærke Minimum, og er foret med let blåt chiffon. Jeg er vild med printet, og selvom jeg ville have forsvoret et så vildt print for bare et par sæsonner siden, føler jeg mig totalt hjemme i det.

Og sådan er det tit med trends, synes jeg: Man griner af det når man ser dem første gang, og før man ved af det, hænger det derhjemme.

IMG_1800

IMG_1806

IMG_1801

2 Comments
Previous Post
Next Post