Kaffe Hos Mormor

IMG_1946

IMG_1957

Nogle caféer og spisesteder stikker ud, er deres egne og ligner ikke noget man nogensinde kan finde en kæde af. Der kan være en særlig velkommenhed over den slags mindre steder, og man fornemmer, at der er mennesker bag, som brænder for det de laver. Jeg er en sucker for den slags. I Bredgade i København ligger den fineste café – Mormors, hedder den. Her får du nostalgi, retro for fuld skrue, og et besøg i din mormors stue; et sted hvor stolene er bløde, gæstebogen ligger fremme og hvor der ikke er sparet på hverken porcelæn eller sødmælk i kaffen. Jeg var der i går, hvor jeg holdt møde med en god samarbejdspartner. Vi fik de lækreste kokosmakroner og virkelig god kaffe, serveret sådan her:

IMG_1954

IMG_1950

6 kommentarer

  1. Jeg bakker 100 % op!! Alle der bor i København eller kommer på besøg i vores hovedstad, bør besøge “Mormors Cafe”. Den er simpelthen fantastisk!

  2. Ej, hvor ser det hyggeligt ud:) Appros mormor så har jeg lige sendt mormor afsted til bedsteforældredag hos mindstemanden i 0 øst:) Med hjemmebagt kage… Go’ weekend.

  3. Nøj, det ser bare bedårende ud! Kunne være man skulle stikke næsen forbi på den årlige københavnertur, her til sommer. Elsker kokosmakroner.

    – Anne

  4. Jeg e l s k e r Mormors!! Men jeg vil dog gerne være fri for porcelæn i kaffen 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.