Gaveregn: Babylips

IMG_2576

I dag er jeg på arbejde, så billederne her er knipset hurtigt i vores baggård, hvor jeg hverken har fejet eller vasket før, men solen skinner og en hver chance for at komme udenfor modtages med kyshånd og fregner.

I sidste uge var jeg – som beskrevet her – så heldig at være med til en event i anledningen af lanceringen af det lille vidunderprodukt, Babylips.

Det slikbutiklækre quickfix til læberne fås i seks udgaver – både med og uden duft og med og uden farve. Noget af det, der gør den særlig er at den giver fugt i otte timer, efter blot en påføring. Den er lavet med ingredienser som man har lyst til at rulle sig i, nemlig: Honning, aloe vera og sheasmør – og en masse andre sager. Nu har jeg fået lov til at udlodde hele tre æsker med den komplette kollektion. Alt, du skal gøre for at være med er at smide en kommentar her. Så trækker jeg lod på søndag den 1. juni klokken 17.

IMG_2572

Produkterne er en gave fra Maybelline / Babylips til læserne af denne blog. Jeg modtager intet for at forære gaven væk, ud over glæden ved at give, og den er faktisk RET stor. 

365 Comments
Previous Post
Next Post