Bløde Læber & Sæbebobler

image-9

Dette er indholdet fra min taske – og så et par sko, jeg kom til at smække ret brutalt op på bordet, da jeg kom hjem fra en helt fantastisk event torsdag aften: Maybellines lanceringsfest for læbepomaden Babylips. Og hvis du tænker om ikke det er liiige i overkanten at feste for en læbepomade, så er jeg nødt til at sige nej. For her er der tale om en lille håndkøbssensation, som har fået folk til at stå i kø verden over. Og det lader til at der er mulighed for at vi også kommer til at gå tomhændede hjem her i Danmark, for jeg læste forleden på Bilkas instagramprofil, at det går meget hurtigt med at få de små vidundere over disken. Og det kan faktisk ikke komme bag på mig, at der sådan er rift om dem – for den er GOD: Den giver fugt i mange timer (8), fås i mange varianter inkl nogle med et lille hint af farve, og ligner noget der er født og opvokset i en slikbutik. Og prisen: Lige omkring 40 kr.

Eventen var desuden den fineste jeg har set længe: Der var photobooth! Der var popcorn, popcakes, sæbebobler, dj og en makeupartist, der gav lyn-manicure. Hun havde nogle små tuscher med fra Maybelline som jeg er nødt til at få undersøgt, om man kan få i Danmark, for man kunne skrive på neglene (se nedenfor) og lave fine effekter med dem. Desuden var der søde mennesker og virkelig skøn og imødekommende stemning.

Forresten: Da jeg var i New York under modeugen i vinter, så jeg hvordan nogle af klodens dygtigste makeupartister brugte Babylips som highligther. Det var SÅ smukt. Lige under brynet eller langs kindbenene. Fint og naturligt og holdbart.

foto-36

_C9A3465 Anne-Sophie og jeg. Jeg fotograferer fotografen, Lasse._C9A3214

foto-35

Og ja, her står der Elias og Sofus på neglene. De blev MEGET glade næste morgen.

11 kommentarer

 1. Jeg er nu også fan af Babylips. Fik købt to med hjem fra Matas i sidste uge, da de stadig var på tilbud, og de er jo så gode. Det bedste af det hele er næsten at der er solfaktor i (vistnok kun dem uden farve), for jeg er simpelthen så dårlig til at huske solfaktor på læberne, men det er jo en leg med dem her. Jeg skal hamstre i USA, det er helt sikkert!

 2. Jo, det gør vi – selvfølgelig 😉 Jeg er spændt på hvordan det lige kommer hen i Sydamerika (nettet er jo guld, som du også har oplevet, hehe), men jeg håber meget det kan lade sig gøre derfra også. Om ikke andet, så kan det i hvert fald lade sig gøre fra USA, og jeg GLÆDER mig! 🙂

 3. De kan købes i Matas de små “penne” som man kan skrive på neglene med – jeg har i hvert fald lige købt en sort en af slagsen 😉

 4. Jeg tror, jeg skal prøve de der babylips – problemet er bare, at der er så mange varianter og jeg er så dårlig til at vælge 😉

 5. Jeg må også have fat i sådan en pen! Børnene blev noget så glade, da de så det. Og pigerne i gården syntes altså også det var ret fint at Vegas navn stod på mine negle 🙂

 6. Hej Birgitte B – jeg tror jeg så på insta at du har købt dem? Hope U like?
  Og Signe – ej hvor fint! Godt at de så det! Mette skriver ovenfor at de har dem i Matas.
  Kram
  J

 7. Meget inspireret af dig og dine anbefalinger Julia, så har jeg i dag købt læbepomaden i pink. Nøj, den er bare fin på læberne, og lige sådan en farve (men uden at være læbestift) jeg har ledt efter. Eneste minus er dog, at den smitter voldsomt meget af på glasset når jeg drikker 🙁 Men hvad gør man ikke for skønheden ;)?

 8. Kære Katja, Hmmm… måske skal man lige lade den sidde lidt? Jeg har ikke oplevet (eller: OH GRU: ikke opDAGET ) at den smitter af. Men ja, jeg synes nemlig også farven er så pæn. Kærligst J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *