Bløde Læber & Sæbebobler

image-9

Dette er indholdet fra min taske – og så et par sko, jeg kom til at smække ret brutalt op på bordet, da jeg kom hjem fra en helt fantastisk event torsdag aften: Maybellines lanceringsfest for læbepomaden Babylips. Og hvis du tænker om ikke det er liiige i overkanten at feste for en læbepomade, så er jeg nødt til at sige nej. For her er der tale om en lille håndkøbssensation, som har fået folk til at stå i kø verden over. Og det lader til at der er mulighed for at vi også kommer til at gå tomhændede hjem her i Danmark, for jeg læste forleden på Bilkas instagramprofil, at det går meget hurtigt med at få de små vidundere over disken. Og det kan faktisk ikke komme bag på mig, at der sådan er rift om dem – for den er GOD: Den giver fugt i mange timer (8), fås i mange varianter inkl nogle med et lille hint af farve, og ligner noget der er født og opvokset i en slikbutik. Og prisen: Lige omkring 40 kr.

Eventen var desuden den fineste jeg har set længe: Der var photobooth! Der var popcorn, popcakes, sæbebobler, dj og en makeupartist, der gav lyn-manicure. Hun havde nogle små tuscher med fra Maybelline som jeg er nødt til at få undersøgt, om man kan få i Danmark, for man kunne skrive på neglene (se nedenfor) og lave fine effekter med dem. Desuden var der søde mennesker og virkelig skøn og imødekommende stemning.

Forresten: Da jeg var i New York under modeugen i vinter, så jeg hvordan nogle af klodens dygtigste makeupartister brugte Babylips som highligther. Det var SÅ smukt. Lige under brynet eller langs kindbenene. Fint og naturligt og holdbart.

foto-36

_C9A3465 Anne-Sophie og jeg. Jeg fotograferer fotografen, Lasse._C9A3214

foto-35

Og ja, her står der Elias og Sofus på neglene. De blev MEGET glade næste morgen.

11 Comments
Previous Post
Next Post