Om Kærlighed

IMG_1438

Sådan stod der på en væg i Paris, en af de gange jeg har været på lynvisit dér i dette forår. Kærligheden er død. Jeg tog et billede af det, ikke fordi kærligheden er død, men fordi den ikke er. Jeg tror på kærlighed, og at give den lov til at fylde.

Jeg er ved at forstå, at hvis ikke det netop var Johan jeg havde mødt, så ville ingen af de ting, jeg sætter mest pris på i mit liv findes. Ingen. Alt hvad jeg har kunnet gøre, har kunnet lade sig gøre fordi jeg valgte rigtigt, den ene aften i regnen. Mine unger er heldigvis lige så meget hans, mit arbejde er også hans fortjeneste, og at han har givet mig plads, har gjort at jeg har kunnet finde den i verden. Når vi er uenige er der plads til det, og når loftet falder ned løfter vi det sammen på plads.

Kærligheden fylder for os alle – når den er der, og når den mangler. Men jeg hører ikke så mange tale om dén, som om den stille flod af utilfredshed. Det, der ikke virker, lykken der ikke er der, vasketøjet, der til gengæld er alle vegne, det kan vi finde ud af at tale om. Og måske er det dér kærligheden dør – når vi ikke husker at fortælle hinanden at den er der.

7 Comments
Previous Post
Next Post