3 Af De Uundværlige

IMG_2025

I den forgangne uge har jeg været på farten. Som i helt vildt meget af den der fart. Når der er den slags tempo på, når jeg aldrig at pakke om. Så kufferten og tasken indeholder det mest basale og det, skal der ikke pilles for meget ved, for så bryder systemerne sammen. Desværre har jeg MEGET med. Jeg er nærmest hysterisk dårlig til at pakke. Jeg pakker i hvert fald ikke let, eller grundigt – nej snarere kaotisk. Disse tre ting, kan jeg bare ikke undvære:

IMG_2023

Når jeg er på farten, prøver jeg altid at have bare nogenlunde pæne negle. Den farve jeg har på hænderne hedder Sandy Tropez og er fra Essie – men den jeg har i hånden her, er sidste tilføjelse, som er knaldhvid og hedder blanc. Den glæder jeg mig max til at prøve.

IMG_2024

Pæne bryn er vigtige. Jeg har været fan af den her i et halvt år nu, og den er virkelig god og let at bruge. Den har vundet en pris ved årets Danish Beauty Award, men uanset: Brynene bliver så pæne, og så behøver man ikke meget makeup.

IMG_2026

Jeg prøver at passe godt på læberne. Jeg har tendens til forkølelsessår, som er MAX generende og virkeligt ikke pæne. Suk. Men den her hjælper, så når man står udenfor en hel dag, som jeg gjorde i Paris forleden (dog i silende regn), så er den her et must.

 

 

6 Comments
Previous Post
Next Post