Sidste Afsnit Af Danmarks Dejligste Badehoteller + Noget Af Det, Der Ikke Kom Med

IMG_3703

Sådan så regnen ud langt ude over havet ved Restaurant Villa Vest ud for Lønstrup i Nordjylland, hvor vi spiste, mens vi var indkvarterede på Lønstrup Badehotel, Lønstruphus. I aften ruller sidste afsnit over skærmen; jeg så det i går, og det er rigtigt fint. Det var også nogle af de allersidste badehoteller vi var på, og vi havde været i gang længe, men heldigvis fik vi i dette afsnit lov til at sige, hvor vi allerhelst ville tilbage til igen.

Til sidst i aftenens udsendelse skal I glæde jer til at se tossede fraklip – ret sjovt, faktisk. Noget af det der IKKE kom med, er den her:

IMG_1928

En nisse fra det glaspusteri jeg besøgte, og pustede et glas på. Sagen er nemlig den at jeg HADER glaskunst. Sådan noget med katteskulpturer, man falder for på Bornholm, eller uroer i glas. Jeg kan simpelthen ikke have det. Og da, jeg kom ind på glaspusteriet i Lønstrup sagde jeg noget i retning af: Godt I, i det mindste ikke laver nisser. Det gjorde de så. Nisserne ser sådan her ud. Og de er åbenbart enhver glaspusteris hovedindtægtskilde. VANvittigt!

Køkkenet hos Villa Vest kan anbefales, og det samme kan badehotellet. Vi nød det!

IMG_1927

Vi optog på en onsdag – så jeg var naturligvis iført glimmer.

IMG_1926

Så var det ved morgenbordet i Lønstrup at min overraskede mig ved for første gang nogensinde at huske vores bryllupsdag. Jeg havde mærkeligt nok også husket den, og husket at sende ham en ramme øl. Han sendte mig disse og jeg tudede:

IMG_1953

 

IMG_1910

12 kommentarer

 1. Tak for inspirationen. Det ser både spændende og dejligt ud. Det er altid en gevinst når nogen husker mærkedagene 🙂

 2. Åh hvor er det en sød overraskelse <3

  Og så lige et NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ det må da ikke allerede være sidste afsnit! Det var det program jeg bare SKULLE se i ugen!
  Håber du må lave mere TV i fremtiden 🙂

 3. Elsker at du sendte ham en ramme øl – dét er romantik.

  Og nøj, hvor jeg længes efter sommer i Nordjylland. Må se at få set alle de dejlige badehotelsprogrammer, for hvad er bedre end Julia og badehoteller på èn gang? (Er selv stamkunde på Svinkløv Badehotel).

 4. Ej hvor er du heldig Linnea! Jeg kan huske, at de var så bookede, at de ikke ville have mere omtale, så derfor er de ikke med.
  Kære Heidi – ja, det håber jeg også. Det var virkeligt sjovt.
  Kære Daniel – det er det nemlig.
  KH
  J

 5. Hvor er det et smukt billede af dig, Julia! Glimmer og kærlighed i øjnene klæder dig!!

  Og vi stikker til Svinkløv Badehotel om 2 uger, så jeg vil se med i aften og glæde mig til det bliver MIN tur til at komme på badehotel igen.

  KH Sine

 6. (Dette er skrevet med hviske-skrift for ikke at fornærme nogen, men jeg blev bare så glad for at se at jeg ikke er den eneste, der får knopper af glaskunst og bare ikke fatter, hvem det er, der køber alle de VIRKELIGT grimme glasting, der immervæk må blive solgt for, at alle de glas-puster-butikker kan overleve (for så sjovt er det jo heller ikke at stå og kigge på at nogen puster ned gennem en pind). Er det mon tysken? Eller er det virkelig dansken? Sjovt ihvertfald og ærgerligt nissen ikke kom med:-))

 7. Hvor romantisk m røde roser ! Vi er desværre så kedelige at vi som regel glemmer det begge to. Jeg mener ellers at det er godt at markere mærkedage og fejre hinanden. Jeg må tage mig sammen.
  Nu er du inde i mit tv 🙂 . Glæder mig til at høre, hvor I gerne vil tilbage til.
  Min veninde og jeg overvejer, inspireret af udsendelserne, at tage en dameweekend på badehotel.

 8. En fantastisk serie – jeg har set alle afsnit. Mit favorit hotel var Lønstrup pga. af den vidunderlige beliggenhed, hold op hvor var der pænt udenfor (og indenfor). I kunne meget vel være årsag til en ferie i det danske land – det så indbydende ud, ikke mindst den gode mad.
  Jeg elsker de fraklip, hold kæft der bliver bandet – og sådan er real life – don´t change.

 9. Gad vide hvad vi nu skal lave mandag aften kl. 20.50. Det var en SUPER serie, absolut inspiration til kæreste ture

 10. Det har været så hyggeligt at se de programmer, Julia, ærgerligt der ikke kommer flere. Og hvor ser du vidunderlig ud i den glimmerjakke og matchende drink i glasset. Skål og god sommer til dig!
  Kh,
  Marie Louise

 11. Det har været hyggeligt at følge jer rundt i landet på de skønne badehoteller. Feel good tv og dejligt, at I opførte jer så naturligt.
  Imponerende, at du overvandt dig selv og badede (er selv en frossenpind 🙂 Og de lækre desserter fik mundvandet til at løbe.

 12. Hej
  En skam der ikke kommer flere programmer og jeg ville også ha’ tudet….

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *