Sidste Afsnit Af Danmarks Dejligste Badehoteller + Noget Af Det, Der Ikke Kom Med

IMG_3703

Sådan så regnen ud langt ude over havet ved Restaurant Villa Vest ud for Lønstrup i Nordjylland, hvor vi spiste, mens vi var indkvarterede på Lønstrup Badehotel, Lønstruphus. I aften ruller sidste afsnit over skærmen; jeg så det i går, og det er rigtigt fint. Det var også nogle af de allersidste badehoteller vi var på, og vi havde været i gang længe, men heldigvis fik vi i dette afsnit lov til at sige, hvor vi allerhelst ville tilbage til igen.

Til sidst i aftenens udsendelse skal I glæde jer til at se tossede fraklip – ret sjovt, faktisk. Noget af det der IKKE kom med, er den her:

IMG_1928

En nisse fra det glaspusteri jeg besøgte, og pustede et glas på. Sagen er nemlig den at jeg HADER glaskunst. Sådan noget med katteskulpturer, man falder for på Bornholm, eller uroer i glas. Jeg kan simpelthen ikke have det. Og da, jeg kom ind på glaspusteriet i Lønstrup sagde jeg noget i retning af: Godt I, i det mindste ikke laver nisser. Det gjorde de så. Nisserne ser sådan her ud. Og de er åbenbart enhver glaspusteris hovedindtægtskilde. VANvittigt!

Køkkenet hos Villa Vest kan anbefales, og det samme kan badehotellet. Vi nød det!

IMG_1927

Vi optog på en onsdag – så jeg var naturligvis iført glimmer.

IMG_1926

Så var det ved morgenbordet i Lønstrup at min overraskede mig ved for første gang nogensinde at huske vores bryllupsdag. Jeg havde mærkeligt nok også husket den, og husket at sende ham en ramme øl. Han sendte mig disse og jeg tudede:

IMG_1953

 

IMG_1910

12 Comments
Previous Post
Next Post