Dullegrej: Løft Brynet

IMG_4815

Vi er jo nogle der har brug for lidt hjælp. Jeg er sikker på at du ikke har, men jeg har snappet nogle tricks op her på det sidste, som jeg prøver at dele ud af. I dag skal jeg igen på et fotoshoot, og jeg finder gerne ud af svar på spørgsmål hos de kloge damer, der fikser makeup, så sig endelig til, hvis der er noget du vil vide.

Da jeg var i gang med det Hemmelige Projekt, lærte jeg vigtigheden af bryn. Det er noget med, at hvis man lige farver og friserer brynene, så får man et mere vågent (!) og velplejet udtryk. Jeg er blevet rigtig glad for det lille tip, og derfor deler jeg det lige her med dig.

Jeg har lært at buge en almindelig glimmerfri mørk øjenskygge fra Bare Minerals med en pensel. Det er let og hurtigt, og brynene bliver superflotte. Paletten hedder Ready Eyeshadow 2.0 i farven. The Escape. Magasin har den her, i den rigtige nuance (klik på flere farver og scroll).

Jeg er ved at lære at bruge en blyant med en lille børste i den ene ende. Min favorit er L’Oréal Paris Colour Riche Le Sourcil Eyebrow Pencil i farven 303 Deep Brown.

IMG_4817

Dette lille vidunder har jeg først lige opdaget og er måske den letteste at bruge. En bryn-mascara fra Maybelline. Der er ikke så meget farve i den, så den er også god, hvis du ikke har helt så mørke bryn som jeg. Jeg har den i farven Dark Brown, og så vidt jeg kan gennemskue kan du få den alle steder, du kan få Maybelline.

5 Comments
Previous Post
Next Post