Dullegrej: Løft Brynet

IMG_4815

Vi er jo nogle der har brug for lidt hjælp. Jeg er sikker på at du ikke har, men jeg har snappet nogle tricks op her på det sidste, som jeg prøver at dele ud af. I dag skal jeg igen på et fotoshoot, og jeg finder gerne ud af svar på spørgsmål hos de kloge damer, der fikser makeup, så sig endelig til, hvis der er noget du vil vide.

Da jeg var i gang med det Hemmelige Projekt, lærte jeg vigtigheden af bryn. Det er noget med, at hvis man lige farver og friserer brynene, så får man et mere vågent (!) og velplejet udtryk. Jeg er blevet rigtig glad for det lille tip, og derfor deler jeg det lige her med dig.

Jeg har lært at buge en almindelig glimmerfri mørk øjenskygge fra Bare Minerals med en pensel. Det er let og hurtigt, og brynene bliver superflotte. Paletten hedder Ready Eyeshadow 2.0 i farven. The Escape. Magasin har den her, i den rigtige nuance (klik på flere farver og scroll).

Jeg er ved at lære at bruge en blyant med en lille børste i den ene ende. Min favorit er L’Oréal Paris Colour Riche Le Sourcil Eyebrow Pencil i farven 303 Deep Brown.

IMG_4817

Dette lille vidunder har jeg først lige opdaget og er måske den letteste at bruge. En bryn-mascara fra Maybelline. Der er ikke så meget farve i den, så den er også god, hvis du ikke har helt så mørke bryn som jeg. Jeg har den i farven Dark Brown, og så vidt jeg kan gennemskue kan du få den alle steder, du kan få Maybelline.

5 kommentarer

  1. Youngblood har et sæt som hedder “Brow Artiste”
    Hele balladen i een æske. 4 forskellige farver. Også fra Magasin, hvor de var SUPER søde til at vise hvordan det skulle bruges! Kan godt anbefales 😉

  2. Det prædiker Christina Wedel også:-)

    Make Up For Ever i Illum har en lille tube med farvet bryngele. Nr. 10 er en perfekt grålig brun til folk med lyst hår. Man lægger den på med en lille skråpensel.

  3. Browdrama bruger jeg for tiden, efter mange år med blyant fra Rimmel. Den er virkelig god, total favorit, netop fordi den ikke giver særlig meget farve…

  4. Det er også et af mine favorit skønhedstips! Selvom jeg har forholdsvis mørke bryn pynter det SÅ meget at de lige bliver fyldt helt ud. Og så kan jeg samtidig snyde mig til de moderne, fyldige bryn, mine egne er nemlig nogle sølle, tynde nogen.
    Min favorit er en lille stiftblyant fra MAC, den fåes i et væld af nuancer, så man kan finde den helt rette, og er top nem at bruge. Meget præcis. Jeg opbløder det lidt ved at køre med en fast øjenskyggebørste oveni, men det er ikke altid nødvendigt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *