Besøg På Bagtrappen

IMG_4820

Den meget omtalte bagtrappe, tilflugtsstedet, der hvor øllene er kolde og smøgerne skjulte, bærer endnu en hemmelighed. Det er nemlig der nissen bor. Så hvert år i begyndelsen af december, flytter han ind, og han er sulten. Han kan bedst lide risengrød, så vi havde lagt en nødplan for hvordan Johan og Sofus skulle give ham mad, mens Elias var i Afrika. I går aftes lavede vi grød og Elias foreslog lige at skrive et brev til nissen. Det blev dikteret og lød sådan her:

IMG_4823

Så brister moderhjertet atter engang, når Lillebror huskes, og Nissen lige får at vide, at han er velkommen.

Hjemme hos os, er det Elias, der holder nissen i live – jeg var klar til at afskaffe ham, men Elias tror fuldt og fast på at han findes. Så rebet med pakkerne bundet på, som jeg havde forestillet mig skulle op at hænge i stuen, er jeg ved at pille fra hinanden igen…

IMG_4819

9 Comments
Previous Post
Next Post