Mio: Faste Bryster På Tube

IMG_1563

Altså. Nu nærmer vi os et af de der emner, man tænker, man skal skrive om på en måde, der er så pæn og nydelig at man ikke støder nogen, endsige sig selv. Og så “man” ikke ved en fejl kommer til at lokke teenagedrenge ind på sin blog, og skuffe dem dybt.

Men…

Hvis du har været gravid, har ammet eller blot er fyldt 30, så kan det hænde at du som mange af os andre oplever at dine bryster ikke helt har den samme… fasthed… som de havde da du mødte dem første gang. Jeg er stor fan af mirakler (læs for eksempel her), og her har jeg altså fundet endnu et. Mio er et engelsk brand som tidliger hed mama mio. Grundlæggerne tog udgangspunkt i de behov for pleje de selv oplevede omkring graviditet og amning, og denne creme er en af deres bestsellere. Boob Tube giver dig nemlig fastere bryster og langt pænere hud på hele brystet. Jeg har brugt produktet i tre måneder nu, og der er en tydelig forskel. Porerne og huden bliver pænere, og hvis du føler massagerutinen (!) er der meget at hente. Just saying.

Hvis du vil have fingrene i produktet, så klik her hos Den Syvende Himmel, som har det danske agentur.

IMG_1566

IMG_1564

IMG_1569

 

10 Comments
Previous Post
Next Post