Mio: Faste Bryster På Tube

IMG_1563

Altså. Nu nærmer vi os et af de der emner, man tænker, man skal skrive om på en måde, der er så pæn og nydelig at man ikke støder nogen, endsige sig selv. Og så “man” ikke ved en fejl kommer til at lokke teenagedrenge ind på sin blog, og skuffe dem dybt.

Men…

Hvis du har været gravid, har ammet eller blot er fyldt 30, så kan det hænde at du som mange af os andre oplever at dine bryster ikke helt har den samme… fasthed… som de havde da du mødte dem første gang. Jeg er stor fan af mirakler (læs for eksempel her), og her har jeg altså fundet endnu et. Mio er et engelsk brand som tidliger hed mama mio. Grundlæggerne tog udgangspunkt i de behov for pleje de selv oplevede omkring graviditet og amning, og denne creme er en af deres bestsellere. Boob Tube giver dig nemlig fastere bryster og langt pænere hud på hele brystet. Jeg har brugt produktet i tre måneder nu, og der er en tydelig forskel. Porerne og huden bliver pænere, og hvis du føler massagerutinen (!) er der meget at hente. Just saying.

Hvis du vil have fingrene i produktet, så klik her hos Den Syvende Himmel, som har det danske agentur.

IMG_1566

IMG_1564

IMG_1569

 

10 kommentarer

 1. Jeg er meget glad for mine bryster og synes de er fine (må man overhovedet sige det højt?). Men lad mig bare være helt ærlig – nej de er ikke så faste mere, ja de har lidt ekstra hud og jeps der er også strækmærker og synlige porer!! Så måske det skulle prøves. Tak for godt tip.

 2. Er jeg den eneste, der kun kan se få af dine billeder? I dette indlæg kan jeg kun se foto nr. 3. Andre med samme problem?

 3. Her er det så, at jeg blir en anelse skuffet….
  Cremer hjælper altså ikke på det faktum, at bindevæv/kirtelvæv blir omdannet til fedtvæv efter amning….og med alderen!! Man får IKKE fastere bryster af at bruge en creme……en creme kan altså ikke ændre på indholdet i et par bryster!!
  Er dog ganske med på, at huden kan blive pænere af creme….som resten af kroppen!
  Host host……;0)

 4. God formiddag Julia,

  meget interessant med faste bryster på tube.
  Massage alene tror jeg også kan gøre meget, men det er da værd at prøve:-)

  Selv om jeg er 50 år, så har jeg altid passet på min krop.
  Da jeg var gravid brugte jeg hele vejen igennem bøjle bh for at holde brysterne oppe, så de undgik at blive slappe. Jeg har ammet i næsten 3 år og brugte hele tiden bøjle bh.
  Jeg smører ofte brysterne ind i en god creme og masserer dem næsten dagligt.
  De sidder hvor de skal og er næsten lige så faste som for 30 år siden:-)

  Jeg tænker om nogle kvinder bare har en større tendens til at få “hænge”bryster end andre.
  Men sikkert er vist: pssse på sig selv er en god ting, så hvorfor ikke prøve tubens indhold:-)

  Hilsner fra Tina

 5. Nå Julia, der gjorde du det sgu.
  Mig der ellers er blevet svær at imponere, mht. skønhedsprodukter, med alderen… Men der fik du mig.. Mit ømme punkt. Mine slatne bryster.. (har da også kigget på min mors barm som barn og tænkt ‘ALDRIG mig!’)
  Det er længe siden jeg har trykket på et link så hurtigt. Hahah. Tak for det gode råd. Jeg glæder mig til at prøve den. 😀
  Knus Ditte

 6. Jeg er en af dem, hvor brysterne ligesom aldrig rigtigt blev til meget mere end en minus A-skål… jeg var godt nok skuffet, da jeg var teenager og at der ikke skete mere! Så når jeg læser din post, så bliver jeg helt misundelig på dig… tænk engang, hvor forskellige vi alle er “derude”… 🙂

  Bedste hilsner
  Anne

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *