Om Dygtige Mennesker & Desserter

IMG_1784

Det har været den fineste weekend længe. Jeg havde for længe siden booket mine kollegaer ind til et seminar fra fredag til lørdag, men ikke fortalt dem, hvor vi skulle hen. De vidste vi skulle rejse, og at de skulle have lidt af hvert med, men ikke hvor vi skulle hen. Hvis vi kender hinanden på instagram (ellers klik her), så ved du allerede hvor meget jeg glædede mig til at skulle overraske dem. Jeg har arbejdet mange steder, og jeg har nydt at have kollegaer i mange sammenhænge, men jeg må sige at det hold jeg lige nu er så uendelig heldig at arbejde sammen med, er det dygtigste, sjoveste, mest kreative og dejligste jeg kan komme i tanke om. Det er ikke bare en fornøjelse at følges ad med mine kollegaer, det er et privilegium, så ideen om at tage dem med et særligt sted hen, var bare på sin plads. Så vi tog til Bornholm. Til Stammershalle badehotel, som er så skønt, at jeg nærmest ikke kan beskrive det. Jeg lærte det at kende på Danmarks Dejligste Badehoteller, og det er mere end en almindelig anbefaling værd.

Billedet ovenfor er for eksempel af deres mødelokale. Og serveringen dér så sådan ud:

IMG_1786

Vi havde halvandet døgn sammen på klippeøen, nåede en masse, og ikke mindst at være sammen på en anden måde end vi er til hverdag. Helt fantastisk skønt. Og bare fordi jeg ikke kan lade være, kommer der lige nogle billeder her fra dessertparadiset Stammershalle:

IMG_1846

IMG_1777

IMG_1882

IMG_1909

 

4 Comments
Previous Post
Next Post