Om Andres Reaktioner & Om Det Halvt Fyldte Glas

IMG_1386

Det er torsdag, og det regner næsten, og jeg er glad. Det går stærkt, som det plejer at gøre, men der kører og det er sjovt. I går var jeg i Go Aften Dk for at tale om hvad konfirmationsgaver siger om samfundet, om giveren og om den måde vi ser konfirmanderne på. Det er altid sjovt, når jeg får mulighed for den slags, og en af den slags udfordringer, som jeg tager imod med kyshånd. Når jeg er på TV, også i forbindelse med Danmarks Dejligste Badehoteller, får jeg hver eneste gang mange (!!!) reaktioner. Langt de fleste er meget positive. En del af dem er kritiske. For eksempel får jeg mails om at jeg bander og svovler, så folk ved navn Werner og Børge bliver forargede. Man må heller ikke slikke tallerkenen, har jeg fået en mail om. Det er en fornærmelse mod kokken! (Troede ellers det var det modsatte).

En anden ting jeg gør forkert, som en fyr ved navn Hans, var sød at maile en laaaaang sag til mig på, var at jeg for tit siger “fordi at”; Hans forklarede også, hvorfor det er forkert. Den slags mails ticker ind. I går fik jeg en mail fra en dame om at lyserød ikke klæder mig. Jeg havde nemlig en lyserød jakke på i tv i går.

Dengang jeg skrev for Jyllandsposten var de negative henvendelser  jeg fik mere noget med at jeg burde skydes, eller at jeg er et dårligt menneske, og ganske ofte at det var synd for mine børn at vokse op hos en mor som mig, og når jeg skriver et debatindlæg nu og da, er det også den slags jeg får at vide. Så når min jakke ikke er falder i alles smag er det fint med mig.

Jeg sætter pris på alle de mails jeg får. Jeg er taknemmelig for at nogen gider interessere sig nok for noget jeg er involveret i til at have en holdning. Mit glas er halvt fyldt, og det bliver det ved med at være, og jeg tror at vi der kræver plads, mulighed og lov til at være os selv må finde ud af en måde at være glad for andres reaktioner på. Hvis vi vil noget i verden må vi tage det sure med det søde. Og når jeg åbner min mailbox her til morgen og finder ikke mindre end 11 positive mails om tv-halløjet i går aftes, så bliver jeg simpelthen SÅ taknemmelig for at nogen gider interessere sig.

19 Comments
Previous Post
Next Post