Endnu Én Der Slap Væk (Suk)

IMG_1436

Les Georgettes er en vintagebutik i Paris. Den er fantastisk. Lille bitte og med Barbiedukker dinglende fra loftet. Jeg kom forbi den for et par uger siden, da jeg var på opgave i den smukkeste by (klik på tagget paris her nedenfor indlægget, hvis du vil se de andre indlæg der fra).

I butikken var det svært ikke at lade sig friste; ikke bare af kuriosaer, men af virkeligt brugbare ting. Desvære lod jeg pelsen her hænge. Jeg fatter det stadig ikke. Jeg gør det for tit, det der med at lade fornuften råde, i stedet for bare at springe ud i det vilde, det vanvittige, det, som jeg ville kunne elske i årevis. Er det al den snak om shopping shame? Måske. Næste gang, gør jeg det. Lader ufornuften råde.

IMG_1427

IMG_1425

9 kommentarer

  1. Kender det alt for godt, den fornuft. Det ender jo med man aldrig får noget nyt.
    Jeg kan nævne i flæng ting jeg har missede og nu mangler i mit skab.
    Cool pels, bare lige for at træde i det……… :0)

  2. Den skal jo have sin egen kuffert eller du skulle have svedt hele vejen hjem i flyveren (og ville du ikke være tvunget til at betale for et ekstra sæde, fordi den fyldte for meget?).

  3. Det er de etiske aspetker. Pelsindustrien er pilrådden. Og da jeg for ca 5 år siden så en et filmklip optaget med skjult kamera i Kina, der dokumenterede hvordan kineserne flår pels til tøj af dyrene mens de stadig er levende. Ja, så har jeg været modstander lige siden. Så er der naturligvis de kummerlige forhold dyrene lever under, både her og i udlandet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *