Hvorfor Kun Vise Det Nye Frem?

IMG_1545

I sidste uge havde vi her hos os samlet bloggere fra Norge, Holland og Tyskland, for at vise dem hvad København, Roskilde festivallen og Roskildes projekt, Roskilde Rising, kan. Det var superhyggeligt, og meget, meget spændende at opleve internationale bloggere på et højt niveau. Vi talt ret meget blogging, og da mange af dem var helt klassiske modebloggere, talte vi en del om det. Og hér kom vi så til at tale om, at så mange bloggere (sikkert mig selv inklusive) har en tendens til kun at vise det nyeste frem. Herved bliver vi måske ikke altid helt så relevante som vi burde være, for noget af det blogging kan, er jo netop at inspirere og skabe identifikation i en eller anden grad. Så hvis man kun viser det nyeste frem fra klædeskabet – hvad viser man så egentligt? Derfor synes jeg det er på sin plads ind i mellem at vise, hvad jeg har haft længe, eller bare vist før, brugt meget, og stadig er glad for. Som sagt, så gjort:

Her er for eksempel et par af mine yndlingsbukser fra Y.A.S. Selvom de er blevet vasket 75 gange – man er vel småbørnsmor –  ser de stadig nye ud, og sidder også lige godt. Jakken er den her fra Ichi og den er jeg virkelig blevet SÅ glad for. Toppen er fra See U Soon og snart et år gammel. (Jeg har den også på her). Der er glimmer i, og den har ingen ærmer. Støvlerne har jeg vist en trilliard gange før, og jeg kan kun sige at jeg burde have købt et par mere; de er nemlig fantastiske at have på. Så: Intet nyt under solen.

 

IMG_1534

IMG_1536

2 kommentarer

 1. Du ser skøn ud 🙂 Og du har så ret! Jeg har selv lige vist “nye ballerinaer” på bloggen. Men jeg skriver også meget om min købe strategi, a la Trine Lykke. Og så viser jer senere mine nye køb in outfit sammen med gamle favoritter.

 2. 1) Du har helt ret! Og tak for inspirationen. Jeg bruger selv begge dele – 50/50 er af nye ting og resten er old pieces, men det er ikke tit at jeg skriver om det er gammelt eller nyt – men jeg kan godt lide at få det perspektiv lidt mere ind over mine posts :-))

  2) Hvor ser du bare mega skøn og lækker ud. Er som altid grøn af misundelse over de smukke store hår… suk…

  God Påske!

  Bedste hilsner
  Anne
  (www.whatwhenwhere.dk)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *