Hvorfor Kun Vise Det Nye Frem?

IMG_1545

I sidste uge havde vi her hos os samlet bloggere fra Norge, Holland og Tyskland, for at vise dem hvad København, Roskilde festivallen og Roskildes projekt, Roskilde Rising, kan. Det var superhyggeligt, og meget, meget spændende at opleve internationale bloggere på et højt niveau. Vi talt ret meget blogging, og da mange af dem var helt klassiske modebloggere, talte vi en del om det. Og hér kom vi så til at tale om, at så mange bloggere (sikkert mig selv inklusive) har en tendens til kun at vise det nyeste frem. Herved bliver vi måske ikke altid helt så relevante som vi burde være, for noget af det blogging kan, er jo netop at inspirere og skabe identifikation i en eller anden grad. Så hvis man kun viser det nyeste frem fra klædeskabet – hvad viser man så egentligt? Derfor synes jeg det er på sin plads ind i mellem at vise, hvad jeg har haft længe, eller bare vist før, brugt meget, og stadig er glad for. Som sagt, så gjort:

Her er for eksempel et par af mine yndlingsbukser fra Y.A.S. Selvom de er blevet vasket 75 gange – man er vel småbørnsmor –  ser de stadig nye ud, og sidder også lige godt. Jakken er den her fra Ichi og den er jeg virkelig blevet SÅ glad for. Toppen er fra See U Soon og snart et år gammel. (Jeg har den også på her). Der er glimmer i, og den har ingen ærmer. Støvlerne har jeg vist en trilliard gange før, og jeg kan kun sige at jeg burde have købt et par mere; de er nemlig fantastiske at have på. Så: Intet nyt under solen.

 

IMG_1534

IMG_1536

2 Comments
Previous Post
Next Post