Aftenshowet & Blogbogen

Her til aften, var jeg så heldig at få lov til at præsentere blogbogen i Aftenshowet på DR 1.

Du kan se indslaget her, mit indslag er det allersidste.

Sådan så jeg ud efter professionel makeup, og i min fine jakke fra Y.A.S, og toppen fra et af mine nye favoritmærker, See U Soon. Og ja; jeg bliver (satme) en kende forfængelig og tøjkriseagtig inden Tv…

foto-379

Er meget taknemmelig for muligheden og krydser fingre for at bogen får en god start.

16 kommentarer

 1. Ej du ser fannemar godt ud Julia. PIFFFFT. Du er den sejeste og jeg er fan! Glæder mig meget til at læse dine kloge og fortryllende ord i bogen 🙂

 2. Kære Julia,

  jeg er sådan helt grundstolt over at kende dig, og kalde dig min kollega – og ven.

  Super relevant og nærværende interview.

 3. Tillykke med din nye bog – glæder mig til at læse den….mon den bliver udgivet som e-bog? Forresten var indslaget i tv var en super appetitvækker…den bliver da en sællert 🙂 Go’ aften til dig

 4. Tillykke med den nye bog. Har alle dine andre bøger, så denne skal jeg helt sikkert også have.

  Ps. Totalt lækkert hår

 5. Håber du tager dette med et glimt i øjet.
  Elskede at læse bogen hvor lage jeg babyen. Kunne nærmest se mig selv. Men da jeg havde læst færdig og så bagsiden, blev jeg noget skuffet. Du var alt for smuk. Nu har jeg set dette indslag, efter aldrig at have hørt din stemme før, og nu har jeg samme fornemmelse. Du er alt for klog. Kunne du ikke bare være lidt mere “almindlig” 😉 når nu jeg syntes så godt om din blok.
  Hilsen den halv tykke pige med det kedelige arbejde og 2 elskede børn.
  P.s. fortsæt med at skrive du gør det godt.

 6. Hej Julia
  Syntes det var et kanon godt indslag i aften showet følger dig på din blok og har lige købt to af dine bøger blandt andet den nye om bloging da jeg selv er selvstændig med lille butik i Middelfart og webshop som jeg tænker på at tilføje en blog til som skal handle om tidens trend og om at lære at skabe sin egen stil i hjemmet.
  Glæder mig til at høre mere fra dig.
  Hilsen Helle

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *