Om ønsker. De store og de små.

IMG_1441

Der findes ønsker og drømme, man let kan forklare: Et nyt køkken, den perfekte ferie, økonomisk frihed, fravær af sygdom…  Andre ønsker er større, tungere, lettere og fylder mere. Dem holder man tit for sig selv, for nogle ønsker koster dyrt at sige højt. Jeg har alle slags ønsker, og samtidig er jeg lykkelig hvor jeg er. Nogle gange ønsker jeg mig bare solstråler med familien, og det fik jeg i den forgangne weekend.

Her sidder Sofus midt på en græsplæne ved Louisiana. Vi tog der op i weekenden, og indledte legen i bakkerne med Yoko Ono-udstillingen, (som jeg åbenbart ikke er klog nok til helt at begribe hvor fantastisk er…), men som til dels handlede om netop det, nemlig ønsker.

IMG_3533

 

IMG_1437

En meget smuk del af udstillingen, er slutningen; hvor man skriver sine ønsker på hvide sedler, og binder dem på et træ. Her er Elias og Sofus hedeste ønsker: Elias ønsker sig den hvide Ninjago-drage og Sofus bare… Dino. Mit ønske får lov til at hænge deroppe og blafre.

IMG_1438

Men det er smukt ikke; at forestille sig at ønsker bliver til noget, hvis man skriver dem ned. Og hvad kan man lære af det? At man i hvert fald sjældent får, hvad man ønsker sig, hvis man ikke siger det højt nok til at nogen fanger det i vinden.

9 Comments
Previous Post
Next Post