Glimt, Hverdag, Indhold og Blogging

foto-380

Jeg er blevet spurgt ret ofte de sidste dage, om jeg ville anbefale andre at blogge på samme måde, som jeg selv gør. Sådan usammenhængende, som en opslagstavle, og med glimt ind til alle de ting der interesserer mig. Svaret er for det meste nej. Jeg tror på nicher. Når man læser med her, her og her, ved man for eksempel, hvad man får. Henholdsvis en håndarbejdsblog, en om skønhed og en om litteratur. Alle tre knaldgode og specifikke blogs. Du ved ikke altid, hvad du får her – men jeg håber du kan lide de blandede bolcher, for nu at bruge en kliché. Jeg er i hvert fald taknemmelig for hver og en af jer, der læser med herude, og for nu at være helt tro mod min blogs manglende koncept, får du her et indlæg med ting, jeg har været nødt til at tage billeder af de sidste par dage.

foto-381

Fine strømper fra Gustav i anledning af Glimmeronsdag.

foto-382

Min nye kollega Julie (og ja, det bliver nok noget med navneforvirring…)

foto-383

Freecard i anledning af blogbogens udgivelse. Fint, ikke?

12 Comments
Previous Post
Next Post