Så er den her…

foto-384

Jeg er simpelthen så stolt af at kunne præsentere denne lille sag – Blogbogen, som i dag har ramt landets boghandlere. Jeg ville ønske jeg kunne vise champagnebilleder og dansesko, men det må desværre blive en anden gang, eftersom dagen i dag er en arbejdsdag, og jeg bare har været for meget væk allerede. Jeg har fejret med en flødebolle med mine kollegaer, og skålet i kaffe, og helt ærligt; så er det jo præcis sådan jeg elsker det hele: Hverdag med kaffe til.

Hvis du har lyst kan du her ude på bloggen i højre side finde et link til de første mange sider af bogen. Glæder mig meget til at høre hvad du synes!

13 kommentarer

 1. Åh, en blog bog! Det er jo genialt. Stort tillykke med din fine bog, som faktisk også er særdeles pyntelig rent visuelt. Jeg vil glæde mig til at få fingrene i den 🙂

 2. Den er indkøbt, og selvom jeg ikke har planer om at starte en blog, så må jeg eje den, fordi det er DIG som har skrevet den.

 3. Tillykke med den – den skal helt sikkert med hjem til Lahme-samlingen 🙂
  (Men OM jeg fatter, hvornår i alverden du har haft tid til at skrive den!?! Det ser jo ud som om, du arbejder konstant #cyberstalker) 🙂

 4. Tillykke med din udgivelse. Jeg er imponeret over, hvordan du finder tiden til bogprojekter midt i det almindelige arbejdsliv. 🙂

 5. Tillykke med bogen, den ryger straks på min indkøbsliste. Har læst dine e-bøger med stor glæde, og er sikker på jeg nok skal få udbytte af denne også.
  Malene // vinterfryd.dk

 6. Bogen dumpede ned i min postkasse straks efter udgivelsen og er nu igang med at læse. Herligt med dine tips, tricks og info inden min egen blog kan blive en realitet. Du får mig godt klædt på, inden jeg drager ud i den vilde blogverden. Tak for det!

 7. Tak for din inspirerende bog, som jeg e-læste i går. Til stor inspiration! -som altid.

  Kapitlet vedr de forskellige blog typer, vedrører et område der altid har været evig kilde til inspiration og selvransagelse vedrørende mine egne blogs. Privatsfæren kontra personlig branding, er et kildent punkt. Jeg kører derfor to seperate blogs: en anonym morblogger fra privatlivet, og én som jeg linker til fra personlige profiler på de sociale medier, CV m.m. Måske smelter de sammen en dag 🙂

  Buttomline er, at jeg er ret glad for at kunne udtrykke mig via bloggen fordi den tilfredsstiller mit behov, for at skrive. Fælles for begge blogs gælder, at de til stadighed er under udvikling.

  Derfor er det især inspirende for mig, at du i din bog beskriver dit eget forløb, og din blog udvikling så ærligt. At du startede et sted -udelukkende som mor blogger- og siden har ladet bloggen følge din egen udvikling og interesse flader. At det i bund og grund er dine egne erfaringer med mediet, som ligger til grund for bogen. At du giver udtryk for, at blog mediets styrke bl.a. ligger i den mulighed for at udvikle sig, og at der i bund og grund ikke er nogle regler! (modsat så mange andre medier).

  Defination af målgruppen, synes jeg er kompleks på blog mediet. Det er et emne, som gerne vil fordybe mig mere i. Skriver jeg for at underholde? (hvem?), dele erfaringer? (hvilke?). Er det ikke også “bøjeligt” i henhold til mediets fleksibilitet og muligheder i form af kategorisering, tagging m.v?

  Tak for endnu en god bog fyldt med inspiration, samt mange gode hints og budskaber, i en lækker indpakning! -Jeg kan vel næsten ikke undvære den i samlingen?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *