LCHF-Sensation: Rundstykker

IMG_0977

IMG_0979

Det her var, hvad jeg stod op til i morges; og i mit børnefamilieliv, er det ikke sådan lige til at nå at arrangere maden på pæne tallerkner, og lave den perfekte fotoopstilling, men ikke desto mindre, er jeg nødt til at vise dig dette. For jeg har ikke smagt et rundstykke siden jeg fik konstateret glutenallergi, og jeg har savnet det. Tandsmør og duften af nybagt brød, som ikke kun var til ungerne. Men Johan var stået tidligt op med ungerne i dag, og da jeg kravlede ud af soveværelset klokken 8 duftede hele huset. Af kaffe og nybagt brød, og friskpresset juice med masser af ingefær.

Rundstykkerne er bagt efter en opskrift i (madbloggeren)  Jane Faerbers nyeste bog, Mæt og Slank med LCHF, og de smager helt fantastisk. Og de mætter – jeg kunne ikke engang spise et helt. (Desværre!!!).

Kys, kaffe og nybagt brød – så bliver det ikke meget bedre, og jeg glæder mig meget til at lære flere opskrifter i værket at kende.

IMG_0985

IMG_0978

 

13 Comments
Previous Post
Next Post