37 – SYV-Og-Tredive!

IMG_0774

IMG_0772

IMG_0775

I går havde jeg fødselsdag, og jeg fyldte 37. Det kan jeg seriøst ikke forstå.

Jeg har to børn, TO?!

Jeg er blevet voksen!

Jeg er tættere på 40 end på 30 – jeg er ikke mere et ungt up-and-coming talent, nej jeg er voksen og det kan forventes af mig at jeg kan finde ud af at være det. Og i hvert fald at jeg gør mig umage.

Og det gør jeg – selvom jeg som i går, ikke har sovet mere end et par timer flere nætter i streg, og selvom jeg – som i går – ikke kan finde ud af at dække bord, fordi jeg er for træt. Så en lille tæt fejring med dem man elsker, og kaffe og kage og kram, og så er alt så godt.

Da min mor blev 37 vidste hun ikke at hun ville nå at blive mor til min søster. Hun vidste heller ikke at de bedste år var på vej, og at der ikke ville blive så mange af dem, som vi kunne håbe på.

Med andre ord: Vi ved ikke en skid. For mit vedkommende handler det næste år om at gøre det endnu bedre end det foregående, gøre mere, handle mere, nyde mere, være mere sammen med dem, der er mine, og dem der gør mig til mig. Pleje venskaber og inspiration og bare huske at trods søvnløshed og vinterbrok, så er man hvor man er fordi man har truffet nogle valg, stået i nogle omstændigheder og at det der kendetegner hvordan det hele bliver er ikke hvad der sker for en, men hvordan man håndterer det. Jeg tænker at jeg er voksen nok (nu) til at huske på det hver dag.

IMG_0764

IMG_0763

(Og så længe min søstersød gider lave (glutenfri) desserter som den her, så går det nok).

32 Comments
Previous Post
Next Post