Hvor Mange Leoparder Har Du På Samvittigheden?

Sådan spurgte Johan mig forleden.

Svaret er ganske simpelt: Ikke nok

Og så er jeg kommet til at surfe lidt, og det er jeg da på ingen måde for fin til at dele med jer. Så derfor:

#1 Det danske brand Kokoon laver nogle smukke og meget feminine sager i ren silke. Jeg er meget forelsket i denne smukke silkekjole med det klassiske print i en ny, fin farve. Klik her og se mere.

#2 Det klør i fingrene for at klikke disse sandaler hjem. Leopard fra &OtherStories. Se mere her.

#3 Baum Und Pferdgarten bliver bare bedre og bedre; og uden at have prøvet den på, synes jeg denne kjole er smuk på afstand: Enkel, fin og med en lille taljering. Klik her.

Det gode ved netshopping er at man kan drømme lidt, men bortset fra det, så læste jeg her, at vi danskere i 2013 shoppede for 69 milliarder på nettet.Nogle af dem kan jo fint bruges på leoparder. Og hvis du har brug for et argument overfor nogen (dig selv?), så er leoparden langtidsholdbar – se bare disse billeder; alle fra 1950’erne.

8 kommentarer

 1. Og det er vidst noget med at mænd faktisk netshopper mere end vi kvinder? Det blev jeg faktisk lidt overrasket over, men det må være al den elektronik!

 2. Jeg er ret vilde med skoene!!! Håber du bestiller, så du kan fortælle mig, hvordan de er i størrelserne. Jeg vakler altid mellem 40 og 41, og det er noget skidt med at bestille sko uprøvede.

  Har du fået sko fra dem før (eller har nogen af jer andre?), så du måske har erfaring med deres størrelser?

  Bedste hilsner!

 3. Leopard er skønt. Indtil for få år siden havde jeg kun et lille fnys til overs for dyreprint i alskens udformning. Nu er jeg vild med det. Både på børn og voksne:-)
  Den røde leopard-silke-sag kunne jeg virkelig, virkelig godt tænke mig at krybe i til den bryllupsfest jeg skal til i maj. Den er intet mindre end himmelsk:-) Kh L

 4. Leopard er vist ikke lige mig, men hold da op nogle skønne kvinder du har billeder af. Hvis man kommer til at se sådan ud så…. 🙂

 5. Kære Cathrine – åh gisp altså – hvem har den nu? Sig du har den! KH J

  Kære Laura – ja, eller havetraktorer….

  Kære Susanne – jeg har før købt hos dem, og de er helt regulære i størrelserne. Til gengæld er det supernemt at returnere.

  Kære Løvinde – min smag har udviklet sig på præcis samme måde. Endda så langt at jeg kom til at iklæde Sofus leopardheldragter indtil han måske var lige lovlig gammel. Og ja, jeg var (og er) SÅ ligeglad med at de vist nok er til piger.

  Kære Bettina – det synes jeg at vi skal satse på at vi gør.
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *