Hvor Mange Leoparder Har Du På Samvittigheden?

Sådan spurgte Johan mig forleden.

Svaret er ganske simpelt: Ikke nok

Og så er jeg kommet til at surfe lidt, og det er jeg da på ingen måde for fin til at dele med jer. Så derfor:

#1 Det danske brand Kokoon laver nogle smukke og meget feminine sager i ren silke. Jeg er meget forelsket i denne smukke silkekjole med det klassiske print i en ny, fin farve. Klik her og se mere.

#2 Det klør i fingrene for at klikke disse sandaler hjem. Leopard fra &OtherStories. Se mere her.

#3 Baum Und Pferdgarten bliver bare bedre og bedre; og uden at have prøvet den på, synes jeg denne kjole er smuk på afstand: Enkel, fin og med en lille taljering. Klik her.

Det gode ved netshopping er at man kan drømme lidt, men bortset fra det, så læste jeg her, at vi danskere i 2013 shoppede for 69 milliarder på nettet.Nogle af dem kan jo fint bruges på leoparder. Og hvis du har brug for et argument overfor nogen (dig selv?), så er leoparden langtidsholdbar – se bare disse billeder; alle fra 1950’erne.

8 Comments
Previous Post
Next Post