Kunsten At (Turde) Gøre En Forskel – I Pæne Sko

IMG_0694

IMG_0692

Man skal hylde dem, der gør noget. Vise dem, der tør og handler, og satser opmærksomhed, og når vi nu er ved at redde verden, så synes jeg du skal møde Regitze Bay, som er indehaver af webshoppen River And Raven. Regitze arbejder med bæredygtig mode og livsstil, og vi er blevet inviteret indenfor i hendes showroom:

IMG_0691

På Strandgade i København ligger Riven and Ravens showroom, hvor mode, bæredygtighed og æstetik hænger side om side.

River and Raven er begyndt ud fra Regitzes vision om at gøre verden til et bedre sted; forstået på den måde, at bæredygtig produktion af mode og livstilsprodukter er et skridt på vejen i den rigtige retning. Hun påpeger det store kemikalieindhold i mange produktioner i dag, og gør opmærksom på, at disse kemikalier, som meget af vores tøj indeholder,  kan være skadelie ikke bare for os og vores børn, men også for miljøet. I forlængelse af dette mener hun, at vi som forbrugere kan træffe et bevidst valg og bakke om produktionen af bæredygtigt mode. Og det er det, River and Raven viser – at det hele ikke behøver at være hamp og gråt i gråt når man tænker bæredygtighed.

Regitze viser her tre af sine favoritter fra shoppen (og ja, jeg ønsker mig faktisk alle tre):

IMG_0702

Supercool loafers! Perfekte til forår og sommer.

IMG_0699

Det smukkeste tørklæde fra italienske Faliero Sarti – Regitze har valgt brandet fordi kvaliteten er uovertruffen. Se det her.

IMG_0696

En blå bomber med fugleprint fra Valentine Ghautier – trenden med bomberjakker er på ingen måde slut, og fugleprintet gør den fin og feminin. Se den her.

Og her damen med hjertet i tøjet:

IMG_0721

2 Comments
Previous Post
Next Post