Gyldne Dråber #2

IMG_2262

Vi har talt om det før, herude. Men jeg tror på olie, og jeg tror især på fiskeolie. Til mig selv og mine unger. Jeg er ikke på nogen måde ekspert, men i fiskeolien er der nogle stoffer som vi skal spise virkeligt meget fed fisk hver dag, for at få nok af. Jeg mærker det med det samme når jeg ikke tager olien. Mine hænder og huden på kroppen bliver tør, og mine led bliver hurtigere ømme. Der er forsket sindssygt meget i fiskeolie, og nogle af argumenterne for hvorfor det er en god ide, kan du klikke dig videre til nederst i indlægget her.

Nu findes der også en fiskeolie som har antiopstød, hvis grunden til du ikke orker fiskeolie er frygten for at gå og bøvse fisk.  Samtidig har Pikasol lanceret nogle små geleagtige vingummifisk til ungerne, som smager voldsomt godt. Mine siger i hvert fald ja tak og jeg kan også lide dem.

Hvis du hører til dem, der er i tvivl om hvorfor fiskeolie virker, om renhed etc, kan du læse mere her.

IMG_2261

IMG_2264

9 Comments
Previous Post
Next Post