En Susanne Schjerning-Vinder, En Fødselsdag, En Kage (ok flere..) Og En Bid Af Himlen

IMG_2203

I tirsdags, da jeg havde så ondt i nyre- bækkenbetændelsen at jeg nærmest ikke kunne hænge sammen, var det min mors fødselsdag. Hun ville være blevet 67 i år, og selvom jeg burde have vænnet mig til efter snart 9 år, at hun ikke er her mere, så kommer det stadig bag på mig. Ganske ofte faktisk. Da jeg stod i en butik, der solgte berbernes traditionelle tøjfarver i Marrokko, var jeg lige ved at ringe til hende. Sådan et sted ville hun have elsket, og en lille bid af mig tror stadig at hun ville tage telefonen.

Jeg prøver hvert år at huske dagen, og gøre bare en smule ud af den. Min søde kollega tilbød at køre i Torvehallerne og købe lækre kager i anledning af fødselsdagen, og jeg sagde straks ja tak. Hun havde kamera med, og var ligesom jeg helt oppe at ringe over hvor smukt et sted denne lille bid af himlen er.

Vinderen af sengetøjet er forresten: Dorte – som (også) har haft en vinter fra helvede i børnefamiliepest. Det er nu ikke derfor hun vinder, men simpel lodtrækning har gjort det. Dorte – send mig din postadresse, så sender vi dig sengetøjet: julia@lahme.dk.

IMG_2201

IMG_2204

IMG_2224

IMG_2215

IMG_2229

IMG_2230

7 Comments
Previous Post
Next Post