Det Der Stik…

Vi er enige om at denne tilgang stadig holder, ikke… Så sagt helt uden brok… Jeg sidder hjemme under dynen med nyre/bækkenbetændelse og venter på at det går over. Der er oplevelser nok at fordøje, og så mange af dem, jeg stadig ikke har fortalt om; store ting og bitte små detaljer. Det er fantastisk at være hjemme igen, og noget af det fine ved at have været væk en uges tid, er at selvom man tror alting står stille, så sker der hele tiden noget. Sofus taler mere og mere, Elias har gjort sig nye overvejelser, og de to drenge vokser tættere og tættere sammen. Den afstand jeg få ved ind i mellem at være væk, bliver opvejet tifold ved så at komme hjem til dem, og dykke helt ned i nærværet. Og når så det jeg troede var en forkælelse viser sig at være noget andet, så må jeg prøve at være i det på en god måde. Nogle gange skal stikket bare trækkes ud, og så er den vist ikke længere. Håber I er i gang med en god tirsdag derude.

11 Comments
Previous Post
Next Post