Det Der Stik…

Vi er enige om at denne tilgang stadig holder, ikke… Så sagt helt uden brok… Jeg sidder hjemme under dynen med nyre/bækkenbetændelse og venter på at det går over. Der er oplevelser nok at fordøje, og så mange af dem, jeg stadig ikke har fortalt om; store ting og bitte små detaljer. Det er fantastisk at være hjemme igen, og noget af det fine ved at have været væk en uges tid, er at selvom man tror alting står stille, så sker der hele tiden noget. Sofus taler mere og mere, Elias har gjort sig nye overvejelser, og de to drenge vokser tættere og tættere sammen. Den afstand jeg få ved ind i mellem at være væk, bliver opvejet tifold ved så at komme hjem til dem, og dykke helt ned i nærværet. Og når så det jeg troede var en forkælelse viser sig at være noget andet, så må jeg prøve at være i det på en god måde. Nogle gange skal stikket bare trækkes ud, og så er den vist ikke længere. Håber I er i gang med en god tirsdag derude.

11 kommentarer

 1. God bedring kæreste du! Smæk benene op og nyd at du med god samvittighed kan tage en morfar midt på dagen…

 2. Tusind tak Mette. Jeg kan sige så meget at man ikke skal tage et karbad i Marokko… Nyd dagen med dine unger og hav en dejlig ferie! KH J

 3. Det er da helt urimeligt! Men god bedring til dig. Og bliv nu hjemme indtil du er helt rask. Jeg tror på vekselvirkning. En gang imellem skal man ud og opleve nyt for at værdsætte det man har. Dalai Lama har sagt, at man skal rejse til et sted, man ikke har set før en gang om året.

 4. Åh- det har jeg også prøvet, det gør ondt ondt ondt.
  God bedring og ja, god ide’ at forsøge at trække stikket ud….. 🙂

 5. Når man har nyrebækkenbetændelse, må man altså godt lige brokke sig lidt. Jeg havde det da jeg gik på efterskole, og hold fast, hvor gjorde det ondt! Jeg tror faktisk aldrig jeg har oplevet noget så smertefuldt. Jeg har så til gengæld heller ikke født børn endnu =/ God bedring i hvert fald!

 6. Kære Sine, Tusind tak – har gjort netop dét! Kram J
  Kære Ladybug – 1000 tak! Kh J
  Kære Susanne – det er nemlig bare så klogt. Og så er det lige gyldigt om det er Bramming eller Belgien… Jeg tror så meget på at det er sundt. Kh J
  Kære Emilie – TAK!
  Kære Mette – ja, jeg har prøvet det før, men lykkeligt glemt alt om hvor ondt det gjorde KH J
  Kære Laura – det tåler faktisk sammenligning… ARGH. Kram J
  TAK Malene! KH J

 7. Det må være utroligt anstrengende ikke at tillade sig at fokusere på det negative i sit liv. Det er da meget sjovere at være en sur gammel mand/kvinde end en lalleglad hurraråber. Der er jo ofte grund til at bekymre sig. Du bliver gammel, syg og til sidst dør du. Hvis du tænker over dette hver dag, vil du uden tvivl værdsætte livet mere.
  God bedring og med håbet om at du tillader dig selv at brokke dig frimodigt

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *