Den Eneste Der Kedede Sig Var Paris Hilton

IMG_6649

IMG_6654

Yes, yes, jeg ved det – New York, New York, New York, hvornår stopper det? Jamen det gør det altså nok ikke. For jeg har oplevet nok små og store ting på tre døgn, til at jeg ville kunne blogge om det i et år. Og noget helt andet er, at jeg har interesseret mig for mode siden jeg kan huske, og New Yorks modeuge var verdens første, og den er blevet så toneangivende, at jeg ikke kan slippe den. Det der nemlig er med den, er at den påvirker, hvad ganske almindelige mennesker som du og jeg har på. Men det var egentligt ikke det jeg ville fortælle, for som jeg skrev HER var jeg til Diane von Fürstenbergs 40årsjubilæumsshow. Og hvilket show! Vi begyndte backstage om formiddagen, og fik lov til at se hvad Michelle Saunders havde udviklet til showet for Essie.

IMG_6615
IMG_6614

IMG_6620

Hun fortalte at kollektionen var fyldt med farver og prints, og at neglene derfor skulle være rimeligt nedtonede. Tilgengæld skulle modellerne også have pedicure, for her var ingen strømper, men masser af åbne sko. Huden på hænderne skal være gennemfugtet (og så ser man sine egne hænder…), det samme skal fødderne (mine vil jeg ikke tale om), for at det hele så velplejet og lækkert ud. Og det gjorde det. De brugte blandt andet masser af Essies neglebåndsolie, så ingen flossede neglebånd her.

IMG_6635

Men… til selve showet dukkede kendisserne op. André fra Vogue (se ovenfor), Anne Wintour, og masser af stilikoner. Og kendisser. Blandt kendisserne var også Paris Hilton og søsteren Nicky. De kom. De satte sig ned. De spejlede sig, sms-ede, instagrammede og indhallerede pastiller. Og så kedede de sig. Som de eneste.

IMG_4154

IMG_4152 IMG_4151

IMG_4157

For mig var det en decideret berusende oplevelse. Jeg var så heldig at være seatet (altså at være blevet tildelt en siddeplads), så jeg sad der og inhalerede det hele. Tøjet var SÅ smukt. De klassiske slå-omkjoler i brændte brune og orange farver, komplementeret af de smukkeste blå og lilla nuancer. Lange kjoler, korte kjoler. Flydende fejende silke og pels! Pels, der var stykket sammen af forskellige farver, og en vidunderlig blå pels med den største mest svulmende krave, der pakkede ansigtet ind. Dybe v-udskæringer og en hel del af showet kun i guld. GULD. En guldbuksedragt! Dybe v-udskæringer, der viste kraveben, hals og ikke for meget af brystet. En ung rockmusikerinde, spillede live under hele showet,  som sluttede med at Diane von Fürstenberg selv gik på scenen, mens der blev blæst glimmer ud over os alle. Det var SÅ smukt, og energisk og så fyldt med smil (selv på modellerne), god stemning og energi, at jeg kom i tanke om, hvad det er der gør at mode er så livsbekræftende: Du behøver ikke altid at have en fest, men du kan altid have en på.

DVF_1538.450x675

DVF_1595.450x675

3 kommentarer

  1. jeg tror de 2 damer har været til så mange opvisninger at det hele bliver hverdags for dem … jeg ville også være blæst væk hvis jeg havde der 🙂

  2. Kære Julia – de fleste kvinder er jo nød til at arbejde. Det tænker jeg “fårene” glemmer, ligesom de glemmer den fleksibilitet i forhold til familielivet der ligger i at være selvstændig. Når man får børn tager man et forsørgeransvar på sig, sammen med børnenes far/eller mor. Du har valgt et arbejdsliv som indrømmet pt er en kende glamourøst, og det skal være dig så vel undt! Og tak fordi du passer din familie, arbejder og betaler skat, og dermed bidrager til det velfærdssamfund vi alle nyder godt af. Kh

  3. Du beskriver det ,så jeg føler jeg var der.. Dejligt!
    Guldbuksedragt med slå-om bluse er da et must.. I like 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *