Hvor Lyserødt Trænger Man Til At Livet Er?

IMG_6773

Det er Valentines Day lige om lidt, og selvom jeg faktisk aldrig har fejret den, så tænker jeg at det er en god anledning til at lukke lidt lyserødt ind på bloggen. Nogle bloggere er simpelthen så dygtige til at skabe et lyserødt og girly univers, og Emily her er måske dronningen af det. Så fint, altså. Det meste af min hverdag er fyldt med tog, superhelte, biler og andre ting, som mine sønner interesserer sig for, så lige nu, hvor Sofus helst vil have lyserøde og lilla sko, bakker jeg i den grad op, men ikke desto mindre er det skønt at lukke op for de meget pigede ting ind i mellem.

Roserne er fra hotellet jeg bor på lige nu i Marokko, og man kan ikke gå ind i et rum uden at blive mødt af dem. De dufter; det er er ikke kioskroser, men smukke, svulmende blomster der dufter af haver, sommer og min mors rosenbed.

IMG_6528

Denne smukke lyserøde chemisse er ny. Man hører det hele tiden, at det rigtige undertøj gør at tøjet sidder bedre. Jeg har været gravid med to børn; og har brug for al den hjælp jeg kan hente. Og så er det emne vist udtømt. Et af de tricks jeg har lært er faktisk at gå med en silkechemise under bluserne, så de sidder og falder bedre. Så med i min kuffert til New York havde jeg den her. En chemise i ren silke, som jeg simpelthen er blevet så glad for. Den har elastik i taljen, så den faktisk giver figur under tøjet, er rosa med den fineste blonde og har justerbare stropper. Den er fra det danske brand Viola Sky, som vi lige nu har et lille projekt sammen med, og du kan gøre dig selv den tjeneste at melde dig på deres nyhedsbrev og modtage nyt om nye kollektioner, lingeri og udsalg lige her.

IMG_6755

Disse to notesbøger købte jeg i New York i butikken Anthropologie, som jeg er meget stor fan af. Den findes også i London, og bugner af særligt kuraterede lækkerier. De har også et nyhedsbrev, som bare for inspirationens skyld er værd at melde sig til. Klik her.

12 Comments
Previous Post
Next Post