Så Smukt Kan Det Gøres (Og Lidt Om Bagsiden)

IMG_6808 IMG_6809 Så smukt var der dækket op til en ganske almindelig frokost i går på vores hotel, La Sultana. Jeg er i Marokko, i Marrakech (det kan staves på en del forskellige måder….), og er på arbejde. Der er nok at lave, men heldigvis tid til lige at tage omgivelserne ind og opdage, hvor vi er. Solen skinner, det er varmt, og her er smukt. Referencerne til Indien og Sydspanien (eller deres til den arabiske kultur) ses tydeligt, i mosaikker, æstetik og farver.

Men her er også grimt. Vi skulle køre langt uden for byen i dag, hvor vi så hvordan man bor, lever og hvad man lever af. Det var en helt anden side af sagen, og der var ikke spor af den skønhed og ynde vi ser her inde i byen. Affald i bunker langs alle veje, mudrede vandhuller og børn, der burde være i skole midt på dagen.

Og så er det torsdag; i morgen har jeg været hjemmefra i en uge, og det begynder helt ærligt at snerpe til. Jeg savner Sofus arme, Elias kys, og at være nær Johan. Av.

IMG_6803 IMG_6804 IMG_6805  IMG_6807

5 Comments
Previous Post
Next Post