Så Smukt Kan Det Gøres (Og Lidt Om Bagsiden)

IMG_6808 IMG_6809 Så smukt var der dækket op til en ganske almindelig frokost i går på vores hotel, La Sultana. Jeg er i Marokko, i Marrakech (det kan staves på en del forskellige måder….), og er på arbejde. Der er nok at lave, men heldigvis tid til lige at tage omgivelserne ind og opdage, hvor vi er. Solen skinner, det er varmt, og her er smukt. Referencerne til Indien og Sydspanien (eller deres til den arabiske kultur) ses tydeligt, i mosaikker, æstetik og farver.

Men her er også grimt. Vi skulle køre langt uden for byen i dag, hvor vi så hvordan man bor, lever og hvad man lever af. Det var en helt anden side af sagen, og der var ikke spor af den skønhed og ynde vi ser her inde i byen. Affald i bunker langs alle veje, mudrede vandhuller og børn, der burde være i skole midt på dagen.

Og så er det torsdag; i morgen har jeg været hjemmefra i en uge, og det begynder helt ærligt at snerpe til. Jeg savner Sofus arme, Elias kys, og at være nær Johan. Av.

IMG_6803 IMG_6804 IMG_6805  IMG_6807

5 kommentarer

 1. Ja det kan være hårdt at se “bagsiden”, som jo blot er virkeligheden og den hverdag andre mennesker lever i. Så bliver man ligepludselig ekstra taknemmelig for at bo i et land som Danmark.

  Kan godt forstå at du savner drengene derhjemme, jeg er sikker på at de også savner dig ubeskriveligt meget.

  Skønne billeder fra NY. Håber at kunne tage derover igen inden ikke alt for mange år.

 2. Det kan være meget godt at være væk og komme til at savne lidt. Så sætter man virkelig pris på det man har og kan glæde sig til at ses 🙂

 3. Kære Line – det er sådan en cool by. Meget fantastisk. Men ALT for kold om vinteren! Håber du kan komme afsted snart.
  KH
  J

  Det er bare så sandt, Susanne. Afstand er ind i mellem helt ok. KH J

 4. Ih, jeg nyder sådan at se dine billeder 🙂 Var selv afsted i november ´12 med en masse bloggere. Der kan være virkelig smukt. Vi red på kameler og kørte på ATV’er i bjergene og spiste de bedste steder.

 5. Wauw for nogle fine billeder og farver!
  Jeg kan sagtens forstå, at du savner (eller savnede). Det gør jeg også selv, men jeg synes også det kan være rart at savne – og endnu bedre at være savnet 🙂
  God tur hjem…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.