Hvordan Ser Du På Kvinder?

enhanced-buzz-wide-11751-1392163401-24 enhanced-buzz-wide-4492-1392163401-7

Glædelig Valentines Dag. Jeg håber du får den som du vil have den, med eller uden blomster. Jeg er stadig i Marokko. En dag endnu, og det får du flere billeder og flere historier fra her senere i dag. Men først:

Måske kan du huske at jeg i januar fik lov til at bringe en række uddrag af Sheryl Sandbergs bog Lean In eller Byd Ind på dansk – du kan se dem her.

Lean In organisationen – som Sandberg har grundlagt blandt andet med indtægterne fra bogen – vil gerne forøge kvinders muligheder for at få indflydelse, og som del af det har de sammen med Ghetty Images lavet et projekt, som skal give os andre billeder af kvinder. Når du for eksempel åbner et magasin, er en del af de billeder, du ser såkaldt stock-fotos. De kommer fra billeddatabaser, hvor man kan søge på forskellige situationer eller ting: Sko, Frugt, Leder, Arbejde etc.

Ghetty Images, har for at vi skal blive eksponeret for andre måder at se kvinder på skabt en lang række andre billeder end de vi er vandt til at se, og hvis vi er heldige kommer vi også til at se dem i danske dameblade.

LÆS – OG SE – MERE HER.

enhanced-buzz-wide-30627-1392163419-22

(Og Ghetty Images – Hvis I ønsker billederne fjernet fra indlægget her, så send en mail til julia@lahme.dk)

2 Comments
Previous Post
Next Post