5 Rejsefavoritter Til Kosmetikpungen

foto-3

IMG_5828

På min rejse til Thailand havde jeg ganske få skønhedsprodukter med, og alle i så små mængder som muligt. Når jeg rejser langt med fly, tørrer min hud ud og danner samtidig ret uskønne bumser, så jeg sørgede for at fugte huden mange gange på hele turen. Der brugte jeg Decleórs 24 timers creme, som også fås i en rejsestørrelse, ingen bliver sure over, man har med.

Til hverdag på hele rejsen brugte jeg Garniers faktor 50 Sensitive Advanced Ambre Solaire i ansigtet. Når jeg kom ud af solen, brugte jeg Bliss ansigtsvask med små slibekorn (den er FAB!), og hvis du var heldig her, har du den allerede. Så fik jeg hele dagens fedt fra solcreme, sand, salt og fedtede børnefingre.

Trilogys Q10serum er i det hele taget fantastisk, og jeg tror den var med til at sørge for at min hud slappede af hver aften, når jeg havde smurt den på.

Desuden brugte jeg ferien på at gøre lidt ekstra for mine negle med Essies neglebåndsolie til både hænder og fødder.

IMG_5829

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *