Om Gode Råd &Trætte Øjne Samt Sådan Går Du Baglæns i Høje Hæle

IMG_5441

IMG_5444

IMG_5443

Der er ting og sager, der er værd at lære. For eksempel noget om, hvordan man er en voksen kvinde, hvordan man kan tage stilling, veje for og imod. Hvordan andre har tacklet det med at få familie, kærlighed og liv til at gå op, og hvordan man gebærder sig på arbejdsmarkedet. Denne bog giver nogle svar. How To Walk Backwalks in High Heels er efterhånden en gammel sag, men jeg er ret vild med den. Du kan bestille den her

I det hele taget er jeg ret vild med at opsøge gode råd (jeg er ikke altid vild med dem man får presset ned over sig…), og for nogen tid siden spurgte jeg her på bloggen, om der var noget jeg skulle spørge de kloge mennesker om, jeg nogle gange er så heldig at omgive mig med: Makeupartister ved fotoshoots, frisører og andre kloge damer, som kan ting med dullegrej, vi andre ikke ved nok om. Og det var der. Blandt andet blev der efterspurgt en genvej væk fra sorte render under øjnene. Den findes. Jeg har fået anbefalet disse produkter:

Trilogy CoQ10 Booster Serum og i samme serie: Eye Recovery Concentrate. Den sidste kan bruges i løbet af dagen, også ovenpå makeuppen! Jeg har prøvet den i en uge nu, og ja den virker. Det føles helt fantastisk, og hvis du stiller den lille sag koldt, føles det dobbelt så vildt. Og så er den endda til at betale. Den koster nemlig 229 kr.  Nærmeste forhandler kan du få oplyst her: 33 33 04 00

 

Sådan her skriver de selv om produktet;

Trilogy Age Proof CoQ10 Eye Recovery Concentrate.Den perfekte og powerfulde pick-me-up for trætte øjne. Obligatorisk i håndtasken og opfrisker øjeblikkelig på ethvert tidspunkt – dag eller nat – og kan endda bruges over make-up. Pakket med antioxidantrige botaniske ekstrakter opfrisker og løfter denne øjenserum den sarte hud omkring øjnene. Den hjælper øjnene med at føles og se yngre ud, lysnet og forfrisket.

Den blidt masserende roll-on applikator bidrager til at stimulere cirkulation, mens omhyggeligt udvalgte lysnende og opstrammende aktiver arbejder på at udføre mirakler. Co-enzym Q10 beskytter mod tidlig ældning af huden ved at styrke den og give nyt liv til hudens celler, koffein fra grøn kaffebønner hjælper med at opstramme og mindske hævelser, jojoba hjælper med at udglatte fine linjer og øge hudens fasthed, og hestekastanje hjælper med at reducere forekomsten af ​​mørke rande. 100% duftfri.

Certificeret af den internationalt anerkendte NATRUE standard.
Pris kr. 229,- ( 7,5 ml )

IMG_5445

5 kommentarer

 1. Sikke en herlig titel og fin bog. Du er nu skyldig i at jeg i ordets bogstavligste forstand har overspringshandlet idag. Glæder mig til at læse den.

 2. Hej smukke julia. Godt nytår
  jeg vil blot give et godt råd, som opsummeret handler om alt det du lige har skrevet om.
  For at være kvinde, mor, lækkerbisken og ikke ende med rander under øjnene, skal vi bare tage mindre skridt og være tilfredse med det.For så kan vi nemmelig også gå baglæns i stilletter.Som er en skøn bog, lyder det til.
  Møs og herlig fredag

 3. En klog mand som har undervist i pædagogik i mange siger at gode råd er dem man selv beder om og IKKE dem der bliver trukket ned over hovedet på en.
  Meget rammende….

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *