Hverdag Igen // November Igen // De Mindste Ting

IMG_3523

Det er hverdag igen og kalenderen og verden er ikke helt enige om, hvad det er for en slags hverdag, for tilsyneladende er vi igen i november. Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med hverdagen, men der har været så mange stjerneglimt og stunder i ferien, at det der er noget at varme sig ved selv i November 2.0. Nogle gange er det de mindste ting, der gør hele forskellen for mig.

Sofus opdagede for eksempel vandpytter denne jul…

IMG_3525

IMG_3601

Og opdagede også at andre skiller sig af med deres sutter; og blev forfærdet!

IMG_5396

Den fine julebuket fra Bedste Karen, blev til urskov og dinolegeplads, mens et kort fra min skønne veninde mindede mig om at det her spritnye fantastiske år, nok bliver det bedste længe. Jeg er fuld af optimisme og glæder mig!

IMG_3666

3 Comments
Previous Post
Next Post