Tips & Tricks: Lær Af De Bedste + Hvad Vil Du Lære?

_C9A6880

Jeg har tidligere samlet tips og tricks ind fra nogle af de mennesker, der kan allermest i en eller anden branche. Makeupartist Sidsel Marie Bøg er et af de mennesker, og hun har også tidligere været gæst her på bloggen. For nylig lavede Sidsel Marie makeuppen for Maybelline, da Dansk Design Talent – Magasin Prisen, blev uddelt for første gang. Sidsel kender Maybellines produkter og looks ud og ind, og derfor er hun den helt rigtige at fritte lidt om, hvad vi kan lære derhjemme. Læs med her. (Og bemærk forresten hvordan en ægte pro vender bunden i vejret på bøtter og tuber for bedre overblik.)

Og nu vi er ved det – hvis der er noget jeg skal spørge nogen om i beauty-afdelingen, så sig til – hår, hud, negle – you name it. Skal nemlig på en del skydninger det næste stykke tid, og mon ikke der bliver tid til en kaffe og lidt snak.

_C9A7235

 

1. Det er nogle fantastiske looks, du har skabt for Maybelline til Magasin Prisen. Hvad mener du er det vigtigste element for os almindelige dødelige at trække du af netop de looks?
Jeg synes, det er vigtigt at der er en forskel på show makeup og almindelig makeup – så godt spørgsmål! Jeg vil klart fremhæve den organiske hud og de buskede  mørke bryn. Brug masser af fugt på huden og derefter brug enten bb creme eller super stay foundation til at få det lækre ‘dewy’ look. Skab de skønne buskede bryn, ved at bruge en øjenbrynspen og den nye øjenbryns mascara “Brow drama” til at understrege det buskede look. Brug den i opad gående bevægelser til at åbne brynet mere.
2. Hvilket produkt fra Maybelline kan vi ikke undvære netop nu, og hvordan skal vi bruge det?
jeg kan ikke undvære den nye mascara “Big Eyes” … og den nye brow drama. Super nye produkter. Derudover har Maybelline nogle helt fantastiske farver til læberne. Prøv pangfarverne i orange og koral; skønt til at peppe et look op
3. De blege læber og øjne er kommet for at blive, ser det ud til; hvordan mener du at det skal omsættes i virkeligheden?
Du kan lave blege øjne og læber på mange måder. Jeg elsker når det ser organisk ud, det vil sige ikke matte og døde men naturlige og levende effekter. Tilføj fugt på læberne, og gerne en varm  lys nuance på øjenene, det vil give et mere organisk blegt look og ikke det døde udtryk, du helst vil undgå.
_C9A7316
_C9A7070-1
7 Comments
Previous Post
Next Post